OVO JE PIJANI VOZAČ KOJI JE UDARIO DEČAKE NA MOTORU I JEDNOM OTKINUO NOGU! Uznemirujući detalji saobraćajke kod Zaječara (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook, Printscreen/Radio Magnum

strašno!

OVO JE PIJANI VOZAČ KOJI JE UDARIO DEČAKE NA MOTORU I JEDNOM OTKINUO NOGU! Uznemirujući detalji saobraćajke kod Zaječara (FOTO)

Crna Hronika -

Goran M. (38) iz sela Dubočane kod Zaječara, koji je pijan automobilom "golf" udario u motor "tomos" na kom su bila dvojica dečaka od 12 godina, prema priči meštana sela, važi za problematičnu osobu.

- Čovek koji je udario decu nigde ne radi. Ima ženu i dete. Inače je poznati alkoholičar, stalno je pijan. Pored toga što je stalno pijan, on je i nasilan. Ranije je tukao svog oca, dok je ovaj mučenik bio živ, a sada tuče ženu koja ga je više puta napuštala, ali mu se uvek vraćala - pričaju žitelji Dubočana.

Goran M.
Goran M. foto: Printscreen/Facebook

Kako dodaju, sinoć je Goran M. "bio toliko pijan da kada su policajci došli da ga hapse on nije ni znao šta je uradio".

- On je prešao u suprotnu traku iz svoje trake i udario u moped, nije stao, već je nastavio da vozi. Otišao je svojoj kući i legao da spava. Kao da se ništa nije dogodilo. Kada je policija došla da ga hapsi, on je rekao da ni ne zna da je udario motor i decu - kaže naš izvor i podseća da je Goranu M. po hapšenju izmereno 1,94 promila alkohola u organizmu.

- On je u trenutku nesreće najverovatnije imao i više promila, ali nije odmah uhapšen jer je otišao s lica mesta i došlo je do protoka vremena, što je učinilo da na alko testu "naduva" manje - objašnjava nam izvor.

Očevici jezive nesreće objasnili su nam da je prizor bio više nego uznemirujuć, a da su na lice mesta prvi stigli roditelji povređenih dečaka.

Osumnjičeni Goran M.
Osumnjičeni Goran M. foto: Printscreen/Facebook

- Prvi su na mesto nesreće došli roditelji. Njih je pozvao sin telefonom, a to je dečak koji je ostao bez noge. Bio je nekako priseban iako mu je noga bila otkinuta - kaže naš izvor i dodaje da su meštani po mraku tražili otkinutu nogu kako bi je predali lekarima Hitne pomoći.

- Nas nekoliko smo oko pola sata tražili nogu. Našli smo je u grmlju, od kolena na dole. Hitna pomoć je već otišla. Nogu smo stavili u kesu i predali je policiji - ispričao je očevidac.

Moped i 'golf' posle udesa
Moped i "golf" posle udesafoto: Printscreen/Radio Magnum

(Kurir.rs - S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track