I U JEDNOM OD AUTOMOBILA BILI NAŠI, MAJKA I SIN? Najnoviji detalji teške nesreće autobusa niških tablica na putu za Solun (VIDEO)
Foto: RINA

"Koliko znamo za sada, bio je lančani sudar"

I U JEDNOM OD AUTOMOBILA BILI NAŠI, MAJKA I SIN? Najnoviji detalji teške nesreće autobusa niških tablica na putu za Solun (VIDEO)

Crna Hronika -

Tata se izvlačio kroz šiber, mama pomagala povređenima, potresne reči ćerke putnika autobusa iz Niša

"Otac se izvlačio kroz šiber, majka je dva sata pomagala povređenima“, glasi tek jedna u nizu potresnih ispovesti ovog puta žene čiji su roditelji bili u autobusu iz Niša koji je jutros učestvovao u sudaru u kojem ima i poginulih.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na severu Grčke, tri osobe su poginule, dok je njih 40 povređeno, u sudaru u kom su učestvovali autobus niških tablica i dva automobila.

saobraćajna nesreća, Solun, autobus, lančani sudar
foto: RINA

„Koliko znamo za sada, bio je lančani sudar. Jedno vozilo udarilo je u autobus, a nakon toga je moja sestra naletela na to vozilo. Za sada je informacija da su tri osobe, nažalost, izgubile život iz tog prvog vozila. Moja sestra i njen sin su u policijskoj stanici i daju izjave. Sestra se žali na bol u grudima, a njeno dete je dobro“, rekla je žena iz Boljevca.

1 / 7 Foto: RINA

Još jedna žena, ispričala je da su u autobusu iz Niša, koji se prevrnuo, bili njeni roditelji.

„Majka mi se javila, rekla je da su je prevezli u bolnicu i trenutno čekaju na snimanje. Rekla mi je da je bilo previše strašno, skoro dva sata pomagala je ljudima, dok se moj otac izvukao kroz šiber autobusa. Hvala Bogu da su ostali živi. Čekamo dalje informacije posle snimanja“, rekla je potresena žena.

00:59

Jeziva tragedija na ulasku u Solun

Teška nesreća dogodila se rano jutros, nešto pre 7 časova, na 521. kilometru nacionalnog puta Atina-Solun, u blizini rejona Polikastro na izlazu za Evzoni.

Kurir.rs/Nova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track