ZELENAŠI NAPRAVE UGOVOR, PA GA ZLOUPOTREBE NAKON POVRATKA NOVCA! Advokat otkrio: Za šta mogu da terete iznuđivača iz Ćuprije?
Foto: Kurir televizija

kurir tv

ZELENAŠI NAPRAVE UGOVOR, PA GA ZLOUPOTREBE NAKON POVRATKA NOVCA! Advokat otkrio: Za šta mogu da terete iznuđivača iz Ćuprije?

Crna Hronika -

Iznude i zelenašenje su nažalost sve učestalija pojava u našem društvu.

Tako je juče uhapšen 24-godišnju muškarac iz Ćuprije zbog sumnje da je u svom stanu zadržao poznanika, potom ga pretukao, posekao oštrim predmetom i naterao ga da mu da 300 evra.

Kod osumnjičenog je pronađena manja količina kokaina.

01:04

ZELENAŠI NAPRAVE UGOVOR, PA GA ZLOUPOTREBE NAKON POVRATKA NOVCA! Advokat otkrio: Za šta mogu da terete 24-godišnjaka iz Ćuprije?

Povodom ove teme, novinar Kurir televizije Nikola Vujović je mišljenje potražio kod stručnjaka, advokata Radeta Kneževića.

- Prvo moramo da vidimo da li će se ovo kvalifikovati kao krivično delo iznuda. Ovde ima elemenata i za druga krivična dela, videli smo da je došlo do protivpravnog lišenja slobode. Sami zelenaši su napravili određene taktike, pa ćete neretko naleteti da sklapaju ugovore. Međutim, i tu ima dosta problematike, može doći do toga da zelenaši za ugovor traže imovinu, pa čak i kada je novac vraćen, oni papir zadrže kod sebe - rekao je advokat.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:21

EVO ZAŠTO ĆETE ZA KOJI MESEC PLAĆATI VEĆU CENU STRUJU! Ekonomski stručnjak tvrdi: Novac će otići SAMO U OVOM SMERU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track