VOZAČ "PAO" NAKON DOJAVE, KIKOTAO SE I MAHAO TOKOM HAPŠENJA: Detalji skandalozne zaplene droge u kombiju Hitne pomoći! ŠOK (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

karambol na putu raška - novi pazar

VOZAČ "PAO" NAKON DOJAVE, KIKOTAO SE I MAHAO TOKOM HAPŠENJA: Detalji skandalozne zaplene droge u kombiju Hitne pomoći! ŠOK (VIDEO)

Crna Hronika -

Vozač ambulantnih kola Hitne pomoći iz Raške uhapšen je večeras nedaleko od Novog Pazara nakon što su policajci pronašli tri kilograma marihuane u sanitetu za čijim volanom se nalazio!

Policajci su zaustavili sanitet registarskih oznaka Raške, na putu između Novog Pazara i tog grada, nakon čega su odlučili da detaljno pregledaju vozilo.

- Pre toga, policajci su dobili dojavu da se baš u tom sanitetu nalazi droga. Organizovana je akcija, vozač saniteta je presretnut na putu i ispostavilo se da je dojava bila tačna - kaže izvor iz istrage.

00:12

VOZAČ PAO NAKON DOJAVE, KIKOTAO SE I MAHAO TOKOM HAPŠENJA: Detalji skandalozne zaplene droge u kombiju Hitne pomoći

Prema njegovim rečima, nakon što je vozač priveden, kola Hitne pomoći policajci su odvezli ispred policijske stanice u Novom Pazaru, a zatim pronašli drogu u kombiju.

- Privedeni vozač saniteta se sve vreme smejao, a u jednom trenutku i mahao slučajnim prolaznicima. On će biti detaljno ispitan o pronađenoj marihuani - priča on.

Podsetimo, sanitet je zaustavljen u blizini naselja Šestovo, kod Novog Pazara.

Direktor Doma zdravlja Milisav Galjak rekao je da očekuje od nadležnih institucija da otkriju istinu.

- Zatečen sam tom informacijom. Apelujem na nadležne da se sazna istina i sankcioniše se bez obzira ko je u pitanju - rekao je Galjak.

Osumnjičeni je na saslušanju i biće predat nadležnom Tužilaštvu. Inače, od početka 2022. godine do danas, Kriminalistička policija u Novom Pazaru zaplenila je preko 400 kila različitih vrsta opojnih supstanci.

Kurir.rs/Informer/A1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja