Najnovije vesti

SVADBENO VESELJE PREKINULA TRAGEDIJA: Detalji užasa u Kremnima, auto sa snimateljem preticao, pa PODLETEO pod kamion! IMA MRTVIH
Foto: Kurir/Z.G.

tuga

SVADBENO VESELJE PREKINULA TRAGEDIJA: Detalji užasa u Kremnima, auto sa snimateljem preticao, pa PODLETEO pod kamion! IMA MRTVIH

Crna Hronika
11:28h

Oko 8 sati na magistralnom putu Užice – Mokra Gora, u Vitasima u Kremnima, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su tri osobe povređene, a jedan muškarac iz Užica je poginuo.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći učestvovali su kamion bosanskih tablica i putnički automobil užičkih tablica u kome su bili povređeni i nastradalo lice. Vozač kamiona je nepovređen.

Na licu mesta mogao se videti crni gusti dim koji je nastao usled požara koji je izbio na kamionu i rasuto staklo po putu.

Nezvanično saznajemo da je bila svadbena kolona koja je išla iz Užica na Mokru Goru. U jednom momentu automobil sa snimateljem je pošao u preticanje kolone. Naišao je kamion iz suprotnog smera i automobil je podleteo pod kamion.

1 / 3 Foto: Kurir/Z.G.

U gašenju požara je učestvovalo oko 10 vatrogasaca sa pet vatrogasnih kola, koji su ubrzo lokalizovali i ugasili požar. Pomoć povređenim ukazivali su lekari iz dvoje kola hitne pomoći.

Policija obezbeđuje mesto nesreće i radi se uviđaj. Saobraćaj na ovom delu puta je potpuno obustavljen.

Kurir.rs/Z.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track