GIBA I DULOVIĆ PLANIRALI UBISTVO U SARAJEVU?! Novinarka: Tužno je što ova zemlja postaje utočište za kriminalce iz regiona (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija, Printscreen

hapšenje srba u sarajevu

GIBA I DULOVIĆ PLANIRALI UBISTVO U SARAJEVU?! Novinarka: Tužno je što ova zemlja postaje utočište za kriminalce iz regiona (VIDEO)

Crna Hronika -

U Sarajevu su juče po Interpolovoj poternici uhapšene dve osobe iz Srbije. Iz izvora bliskih policiji saznaje se da su uhapšeni Dušan Jovanović Giba i Darko Dulović.

Reč je o osobama koje se dovode u vezu sa klanom Veljka Belivuka, ali i sa vračarskom kriminalnom grupom. Više detalja o hapšenju ovih lica saopštila je novinarka i politička analitičarka iz Slađana jašarević, koja ja se u jutarnji program Kurir televizije uključila iz istočnog Sarajeva.

- Akcija hapšenja odvijala se na dve lokacije, u Sarajevu i istočnom Sarajevu. Ta dva 'grada' dele dve ulice, nema neke vidljive granice. Nije prvi put da se pripadnici što kavačkog, što škaljarskog klana hapse na teritoriji Bosne i Hercegovine. Imali smo hapšenja u toku sezone na Jahorini.

02:57

GIBA I DULOVIĆ NISU UHAPŠENI PO POTERNICI! Novinarka iz Istočnog Sarajeva: Tužno je što ova zemlja postaje utočište za kriminalce

- Tužno je što ova zemlja postaje utočište kriminalnih klanova u ovom regionu. Nisu uhapšeni po poternici, već zbog falsifikovanja dokumenata. Imali su dokumenta sa lažnim identitetom. Oni su nažalost verovatno izrađeni u adekvatnim institucijama samo su identiteti lažni - rekla je Jašarević.

Dodala je mogućnost da su uhapšeni povezani sa klanom Veljka Belivuka.

- Vrlo je moguće da su u vezi s Belivukom. Da li su oni došli ovde da se sakriju od poternice u Srbiji ili da ovde izvrše neko ubistvo još uvek se ne zna. To će nadamo se pokazati istraga, videćemo da li u Srbiji ili u Bosni i Hercegovini.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:00

ZAPAD PREDOSEĆA KRAH UKRAJINE, PA REŠAVA POSLOVE NA BALKANU Obradović analizira pitanje BiH: Sarajevo i Amerika imaju isti cilj?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track