"HAJDE DA GA SUOČIMO SA LALIĆEM, DA VIDIMO ŠTA JE KO KOME GURAO": Miljković na suđenju pomenuo mladića koji je silovan na stadionu
Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

drama u sudnici

"HAJDE DA GA SUOČIMO SA LALIĆEM, DA VIDIMO ŠTA JE KO KOME GURAO": Miljković na suđenju pomenuo mladića koji je silovan na stadionu

Crna Hronika -

Danas se u Specijalnom sudu u Beogradu u 14.30 sati nastavilo suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuka.

Naime, danas je pred sudom svedočila Aleksandra Živković, inače supruga Radoja Živkovića koji je u pritvoru u Turskoj zbog učešća u ubistvu Jovana Vukotića.

Pre ispitivanja svedoka, Miljković je izneo primedbe na saslušane prethodne svedoke i tom prilikom se osvrnuo se na iskaz svedoka Aleksandra Nuždića.

"Ovde nismo čuli da je on sumnjao uopšte, a majka Sanja Mihajlović je rekla da je odmah posumnjala. On je ovde pričao o tome da je prodavao drogu za patike. Čuli smo da Mihajlović uopšte nije imao kontakt sa majkom nego sa ocem, da oca ovde pitamo da li nešto zna i kada su se čuli. Ne, nego je došla ovde majka da priča priče koje je pročitala u novinama", rekao je Miljković i pozdravio što je veće odlučilo da veštači oštećenog I. S. (mladić koji je prema optužnici silovan tri dana u bunkeru).

Miljković: Mi smo se smejali njemu, zato što smo mislili da je normalan. Ali ako ga proglase ludim, nećemo da se smejemo više ludom čoveku.

Sudija: Mlljkoviću, molim vas.

Miljković: Pa vi ste hteli da ga vežete. Evo, ako bude normalan tražim da ga suočimo sa svedokom saradnikom Srđanom Lalićem da vidimo šta je ko kome gurao.

Tužilac: Sudija, molim vas, kakve su ovo reči. Ovo je uvredljivo.

Sudija: Miljkoviću, opominjem vas da više ne koristite uvredljive reči.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track