NAROD SE U REDU NA KASI ZGRANUO, OVAKO KRALI SIR I ČOKOLADE: Čega se samo dosetio da sakrije kačkavalj! Ali radnica ga pročitala
Ilustracija, Foto: AP/Frank Augstein

krađa u vranju

NAROD SE U REDU NA KASI ZGRANUO, OVAKO KRALI SIR I ČOKOLADE: Čega se samo dosetio da sakrije kačkavalj! Ali radnica ga pročitala

Crna Hronika -

Vranjski Lidl tokom vikenda našao se na meti lopova u dva navrata. Najpre je u suboru oko 17.30. časova NN lice ukralo kutiju čokolada Milka,106 komada od 100 grama, u ukupnoj vrednosti od oko 12.000 dinara, da bi potom drugo NN lice oko 18.10. časova pokušalo da ukrade paket kačkavalja krstaš u količini od oko 17 komada u vrednosti od 14.150 dinara.

Sir je spakovao u torbu i gurao nogama ispod kase, ali ga je zaustavila radnica posle čega je uspeo da ode.

Tužilaštvo je naložilo da se uzme video nadzor sa sigurnosnih kamera i preduzimaju se operativne radnje na otkrivanju NN izvršioca krivičnog dela krađe kada su u pitanju čokolade.

Oglasila se i policija

PU Vranje u nedelju je u 18.30 časova prijavljen incident koji se dogodio u Lidlu, potvrđeno je Kuriru u PU Vranje. Prema navodima policije nepoznata osoba je odnela čokolade u vrednosti od 12. 720 dinara. Istog dana druga osoba je pokušala da ukrade kačkavalj u vrednosti 14.154 dinara i da ga iznese i sprečena je od strane radnika u marketu.

Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju koje se izjasnilo da se protiv NN lica koje je iznelo čokolade podnese krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršeno krivično delo krađa. Protiv drugog lica koje je pokušalo da iznese kačkavalj tužilaštvo je naložilo podnošenje krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da je izvršeno krivično delo krađa u pokušaju. Policijski službenici preduzimaju intenzivne mere na rasvetljavanju ovih slučajeva. T.S.

Kurir.rs/VOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track