UHAPŠENA DVOJICA ZBOG UBISTVA SRBINA NA KIPRU: Otkriveno kako je nastradao naš državljanin! Pre užasne smrti se SVAĐAO SA DEVOJKOM
Foto: Shutterstock

istraga

UHAPŠENA DVOJICA ZBOG UBISTVA SRBINA NA KIPRU: Otkriveno kako je nastradao naš državljanin! Pre užasne smrti se SVAĐAO SA DEVOJKOM

Crna Hronika -

Okružni sud u Limasolu je dvojici muškaraca odredio trodnevni pritvor u vezi sa smrću 29-godišnjeg Srbina u subotu rano ujutru, nakon svađe u pabu na aveniji Džordža Prvog u srcu gradske obale.

Dvojicu muškaraca, 34 i 39 godina, očevici su prijavili policiji, navodeći da su pretukli Srbina i pobegli. Za njima su jutros bile raspisane poternice. Njihovi branioci su se usprotivili njihovom pritvoru uz obrazloženje da dokazi protiv njih nisu adekvatni.

- Sud je odbio njihovu žalbu. U subotu nešto pre tri sata ujutru, 29-godišnji Srbin, stalni stanovnik Kipra, u alkoholisanom stanju je napustio pab posle svađe sa devojkom. Dok se žrtva kretala na istok duž obale, 39-godišnji osumnjičeni mu je prišao i snažno ga udario u grudi, bacivši ga na trotoar. Srbin je pokušao da ustane, ali ga je 39-godišnjak još jednom gurnuo na zemlju - navode izvori kiparskih medija.

Ilustracija
Ilustracija foto: Shutterstock

Prema izjavama očevidaca, druge prisutne osobe odvele su drugog osumnjičenog sa lica mesta. Međutim, tada se pojavio drugi osumnjičeni.

- Nekoliko trenutaka kasnije, prema izveštajima, 34-godišnji osumnjičeni je počeo da udara i šutira 29-godišnjaka dok je bio na trotoaru. Srbin je na kraju uspeo da ustane i pokušao da pobegne trčeći kroz parking. Tada je izleteo na kolovoz u pravcu istoka i udario ga je automobil kojim je upravljao 29-godišnji kiparski Grk - navode izvori za portal In-cyprus.

Isti izvori kažu da je 34-godišnjak prijavio incident u policijskoj stanici Jermasogija, tvrdeći da ga je žrtva napala i da su se njih dvojica sukobili.

- Svađa i tuča je zabeležena kamerom za video-nadzor sa obližnje zgrade i policija je uzela taj video materijal. Ovaj 34-godišnjak je negirao bilo kakvu umešanost, a drugi osumnjičeni je priznao da je gurnuo žrtvu na zemlju - dodaju izvori.

Obdukcija će sutra utvrditi tačan uzrok smrti. Vozač automobila koji je pregazio Srbina, inače zaposlenog kao obezbeđenje u klubu u Limasolu, je uhapšen zbog slučaja izazivanja smrti iz nehata,. On je posle saslušanja pušten da se brani sa slobode.

Podsetimo, Srbin je nastradao u subotu oko tri sata posle ponoći, a najpre se verovalo da je u pitanju nesrećan slučaj, odnosno da ga je udario automobil dok je pretrčavao kolovoz. Međutim, istraga je dovela do preokreta, pa se sada smrt Srbina tretira kao ubistvo.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track