KRIMI-GRUPA KOJA JE PALA SA 180 KG AMFETAMINA OSTAJE IZA REŠETAKA: Evo šta im se sve stavlja na teret, među pritvorenima i žene
Foto: Printscreen/MUP

viši sud u beogradu

KRIMI-GRUPA KOJA JE PALA SA 180 KG AMFETAMINA OSTAJE IZA REŠETAKA: Evo šta im se sve stavlja na teret, među pritvorenima i žene

Crna Hronika -

Pripadnicima organizovane kriminalne grupe koji su uhapšeni zbog 180 kilograma amfetamina, a koji su "pali" na različitim lokacijama u Beogradu, Viši sud odredio je pritvor u trajanju do 30 dana!

- Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, Posebno odeljenje za organizovani kriminal doneo je rešenje kojim je prema okrivljenima Z.S., M.T., M.T., S.M., M.L., A.S., R.S. i Lj.S odredio pritvor, koji im po tom rešenju može trajati najduže 30 dana - saopšteno je iz Višeg suda u Beogradu.

Hapšenje
foto: Printscreen/MUP

Pritvor je prema okrivljenima Z.S., M.T., M.T., S.M., M.L., A.S., R.S. i Lj.S određen usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, a prema okrivljenima Z.S. i M.T. i usled postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva.

Okrivljenom Z.S. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Udruživanje radi vršenja krivičnih dela u sticaju sa krivičnim delom Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Hapšenje
foto: Printscreen/MUP

Okrivljenima M.T., M.T, A.S., R.S., S.M., M.L., A.K., Lj.S., M.B. i M.S. na teret je stavljeno izvršenje po jednog krivičnog dela Udruživanje radi vršenja krivičnih dela u sticaju sa krivičnim delom Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a okrivljenom I.S. izvršenje krivičnog dela Udruživanje radi vršenja krivičnih dela.

Među osumnjičenima, kako saznajemo, su i tri žene.

Kurir.rs / D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track