UŽIVO UKLJUČENJE NOVINARA S KIPRA: Mislili smo da je nesrećan slučaj, ipak je UBISTVO, istraga traje, i RANIJE SU IMALI SUKOBE
Aleksandar Vidaković o ubistvu Srbina na Kipru, Foto: Kurir Televizija, Shutterstock

kurir tv

UŽIVO UKLJUČENJE NOVINARA S KIPRA: Mislili smo da je nesrećan slučaj, ipak je UBISTVO, istraga traje, i RANIJE SU IMALI SUKOBE

Crna Hronika -

Okružni sud u Limasolu na Kipru je dvojici muškaraca odredio trodnevni pritvor u vezi sa smrću 29-godišnjeg Srbina, nakon svađe u pabu. Dvojicu muškaraca, starosti 34 i 39 godina, očevici su prijavili policiji, navodeći da su pretukli Srbina i pobegli i za njima su bile raspisane poternice.

Aleksandar Vidaković
foto: Kurir tv

Podsetimo, Srbin je nastradao u subotu oko tri sata posle ponoći, a najpre se verovalo da je u pitanju nesrećan slučaj, odnosno da ga je udario automobil dok je pretrčavao kolovoz.

Međutim, istraga je dovela do preokreta, pa se sada smrt Srbina tretira kao ubistvo. Najnovije informacije u vezi sa slučajem s gledaocima Redakcije podelio je Aleksandar Vidaković, novinar koji radi za grčku televiziju.

02:05

UŽIVO UKLJUČENJE NOVINARA IZ GRČKE: Mislili smo da je nesrećan slučaj, ipak je UBISTVO, istraga traje, i RANIJE SU IMALI SUKOBE

- Ipak se radi o ubistvu, a istraga traje. Pretpostavlja se da su oni već imali neke sukobe. Tuča se desila na parkingu pored paba. Marko je bio pretučen i izleteo je na ulicu, gde ga je udario auto, vukao neko vreme i ubio ga. Policija je uradila narko i alkjo test, koji je bio negativan. Radi se o ubistvu, a ne o nesrećnom slučaju. Mladićima je određen trodnevni pritvor, a vozač se brani sa slobode - rekao je Vidaković.

Pojasnio je i koji su ključni dokazi u istrazi.

- Ima snimaka sa obližnjih kamera, a čeka se i izjava devojke sa kojom je bio u vezi i to veče se posvađao - dodao je Vidaković.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

00:15

Ceca otišla na Kipar, a ima i društvo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track