"SREĆNA SAM ŠTO JE ZORAN IZAŠAO, NE ZNAM NI ZAŠTO JE BIO TAMO!" Oglasila se kuma Vera posle puštanja Marjanovića iz pritvora
Foto: Zorana Jevtić

izjava za kurir

"SREĆNA SAM ŠTO JE ZORAN IZAŠAO, NE ZNAM NI ZAŠTO JE BIO TAMO!" Oglasila se kuma Vera posle puštanja Marjanovića iz pritvora

Crna Hronika -

Vera Vukomanović, kuma Zorana Marjanovića kome je danas ukinut pritvor nakon što je u Centralom zatvor bio od juna prošle godine posle prvostepene presude Višeg suda u Beograda gde je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. na nasipu u Borči oglasila se za Kurir.

- Srećna sam što je Zoran izašao. Iskreno, ne zna,m ni zašto je bio tamo! - rekkla je kuma Vera kratko za Kurir.

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća, dana 3. oktobra 2023. godine doneo je rešenje kojim je okrIvljenom Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i određeno je da se isti odmah pusti na slobodu.

Inače, kuma Vera Vukomanović žena je od poverenja porodice Marjanović i njihova desna ruka. U proteklih sedam godina nije bilo događaja u kući Marjanovića kome Vera nije svedočila i odigrala svoju ulogu.

Kuma Vera je osoba koja se poslednja čula sa pevačicom Jelenom Marjanović pre nego je ona brutalno napadnuta i udarena čak osam puta tupim predmetom u glavu, a potom ostavljena da umre u kanalu na nasipu u Borči.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja