"PAR MINUTA I 2 IZGUBLJENA ŽIVOTA... MOJA MAJKA I PRIJATELJICA MOG BRATA" Oglasila se žena iz Kragujevca: Brat mi je kritično!
Foto: printscreen 192

požar na 11. spratu

"PAR MINUTA I 2 IZGUBLJENA ŽIVOTA... MOJA MAJKA I PRIJATELJICA MOG BRATA" Oglasila se žena iz Kragujevca: Brat mi je kritično!

Crna Hronika -

U požaru na 11. spratu solitera u Lepeničkom bulevaru u centru Kragujevca sinoć su dve žene nastradale, dok je jedan muškarac teško povređen nakon izbijanja buktinje.

Pa da podsetimo, požar je buknuo sinoć oko 20.45 sati, a lokalizovan je oko 23 sata uz pomoć brojnih vatrgosaca koji su došli da pomognu. Sumnja se da je požar izazvala sveća jer u stanu nije bilo struje. Naime, za sada se zna da je jedna od nastradalih Nada T. starija žena, dok je druga žena srednjih godina, povređeni muškarac je Nebojša T., inače sin nastradale Nade T.

Na društvenim mrežama oglasila se ćerka preminulo žena i pojasnila ko je druga žena koja je te večeri stradala s njom.

- Par minuta... Dva izgubljena života, moja majka i prijateljica mog teško povređenog brata koji je u kritičnom stanju - napisala je nautešna žena, a zatim dodala:

jeziva scena požara u centru kragujevca gde su stradale dve žene, dok je jedan muškarac teško povređen
jeziva scena požara u centru kragujevca gde su stradale dve žene, dok je jedan muškarac teško povređenfoto: printscreen 192

- Bože daj mi snage da ovo izdržimo moja deca i ja. Nemi smo od bola. Dokle više nesreća oko nas tri?! S obzirom da je istraga o požaru koji je izbio u mom stanu u Lepeničkom bulevaru zbog zakonske procedure oglasiću se naknadno. Moje najiskrenije saučešće porodici nastradale prijateljice mog brata. Neutešne...

Ispod ove objave koju je neutešna žena objavila podeljen je i video snimak na kome se vidi kako gori stan višespratnice, a brojni korisnici izjavljivali su saučešće nesrećnoj ženi.

jezive scene u centru kragujevca
jezive scene u centru kragujevcafoto: Instagram/192.rs

- Jao Bože, nisam znala d aje tvoja majka stradala. Jako mi je žao kroz šta prolaziš, ali molimo se za tvog brata i nadamo se da će preživeti i biti dobro - stoji u jednom od mnogobrojnih komentara.

Podsetimo, kako su preneli mediji, načelnik Uprave za vanredne situacije Zoran Kočović rekao je da je dojava o požaru stigla sinoć i da je 20 vatrogasaca - spasilaca stiglo na lice mesta sa sedam vozila. Kočović je naveo da je požar u stanu na 11. spratu, od oko 60 kvadrata, već bio u razbuktaloj fazi, zahvatio fasadu i pretio da se proširi na 12. sprat.

izgoreo stan na 11.spratu solitera u centru kragujevca
izgoreo stan na 11.spratu solitera u centru kragujevcafoto: Ucentar.rs

Prema njegovim rečima, zbog prirode požara izvršena je evakuacija stanara koji su vraćeni u objekat oko 23 sata. Kočović je rekao da je uviđaj u toku, posle kojeg će biti poznat i uzrok izbijanja požara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja