"OVO JE JOŠ JEDAN UDARAC NA JELENINU PORODICU!" Radulović prokomentarisao odluku Apelacionog suda o puštanju Zorana Marjanovića
Foto: Petar Aleksić

KURIR TV

"OVO JE JOŠ JEDAN UDARAC NA JELENINU PORODICU!" Radulović prokomentarisao odluku Apelacionog suda o puštanju Zorana Marjanovića

Crna Hronika -

Odlukom Apelacionog suda Zoranu Marjanoviću je ukinut pritvor.

Podsetimo, presudom Višeg suda u Beogradu, Zoran Marjanović je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović.

Mladen Radulović, urednik portala Kurir.rs, gostovao je u emisiji Puls Srbije gde je govorio o ovoj odluci Apelacionog suda koja je šokirala javnost.

Mladen Radulović
foto: Kurir Televizija

- Ovo je tragedija za jednu porodicu i za ženu koja je svirepo ubijena da punih 7 godina nemamo pravdu. Ne postoji pravda ili krivac koji je jasno naznačen i osuđen na izdržavanje zatvorske kazne. Apelacijoni sud je ovu odluku protumačio da ne postoji obaveza da Zoran Marjanović ostane u pritvoru i čeka pravosnažnu presudu. Jer pravosnažna presuda nije potvrđena - rekao je Radulović i dodao:

03:31

OVO JE JOŠ JEDAN UDARAC NA JELENINU PORODICU! Radulović prokomentarisao odluku Apelacionog suda o puštanju Zorana Marjanovića

- Kada je reč o samom slučaju, naravno da je slučaj šokirao. Taman kada smo mislili da imamo odgovornog za ubistvo. A danas još nemamo odluku da se postupak vrati na početak ili da se vrati drugostepenom organu. Dakle ne postoji pravosnažnost, a sud donosi odluku da pusti samog Marjanovića. To je samo još jedan udarac na porodicu Jelene Marjanović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:35

Zašto je na slobodu pušten Zoran Marjanović?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track