TUKAO PROSTITUTKU JER JE HTELA DA ODE POSLE SAT VREMENA: Ovako se branio uhapšeni crnogorski državljanin TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR
Foto: Instagram/srcem_za_komsiju

PRVO OSNOVNO JAVNO TUŽIILAŠTVO

TUKAO PROSTITUTKU JER JE HTELA DA ODE POSLE SAT VREMENA: Ovako se branio uhapšeni crnogorski državljanin TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR

Crna Hronika -

U Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan državljanin Crne Gore K. D. koji se sumnjiči da je juče tukao i pokušao da baci sa terase državljanku Kine.

- U prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušan je osumnjičeni u prisustvu izabranih branilaca, kojom prilikom je izjavio da delimično priznaje izvršenje krivičnog dela, objašnjavajući svoje viđenje događaja - saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema osumnjičenom K.D. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva imajući u vidu da se radi o stranom državljaninu.

Privođenje K. D. u tužilaštvo
Privođenje K. D. u tužilaštvofoto: Zorana Jevtić

- U daljem toku postupka biće ispitana oštećena, svedoci kritičnog događaja i izvršiće se komparativno veštačenje video snimka i preduzeće se ostale neophodne dokazne radnje u cilju daljeg procesuiranje osumnjičenog - dodaje se u saopštenju.

Osumnjičeni je, kako se podseća, po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u saradnji sa Policijskom stanicom Savski venac, uhapšen juče zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na štetu Kineske državljanke L.Y.

00:32

Pokušaj ubistva u Beogradu

- Prema navodima krivične prijave osumnjičenim K.D. je krivično delo koje mu se stavlja na teret izvršio dana 05.10.2023. godine oko 17:00 časova u Beogradu, GO Savski venac, u hotelskoj sobi, na taj način što je u prethodno iznajmljeni apartman pozvao oštećenu L.Y. radi pružanja seksualnih usluga za novac, da bi potom kada je ista došla u apartman imali seksualne odnose, a u jednom trenutku osumnjičeni je zahtevao nastavak seksualnog odnosa što je oštećena odbila imajući u vidu da je prošlo sat vremena, iz kog razloga je htela da ide - navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, osumnjičeni se zbog namera Kineskinje da ode, osumnjičeni razbesneo jer nije završio seksualni odnos.

- Počeo je da je davi i udara rukama po telu i glavi, nakon čega je oštećena pokušala da pobegne na terasu, ali je osumnjičeni sustigao i nastavio da je šutira i udara po glavi i telu što su građani videli i prijavili - saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

00:13

PIJAN NOGOM RAZVALIO VRATA, TUKAO ŽENU U GLAVU I ČUPAO JE: Tužilaštvo traži zatvor za nasilnika iz Zemuna!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track