"NISAM ŽELELA OBDUKCIJU, NEMA RAZLOGA": Ovako je Slađana govorila nakon smrti muža Dejana (33), PAR SATI PRE UŽASA OBJAVILA OVO
Foto: Privatna Arhiva

filmski zločin kod majdanpeka

"NISAM ŽELELA OBDUKCIJU, NEMA RAZLOGA": Ovako je Slađana govorila nakon smrti muža Dejana (33), PAR SATI PRE UŽASA OBJAVILA OVO

Crna Hronika -

Slađana P., supruga ubijenog Dejana (33) iz sela Klokočevac kod Majdanpeka, za koju se sumnja da je ubicama pružala informacije o kretanju svog muža, u javnosti je jecala za ubijenim suprugom.

isprva je sve delovalo kao tragedija u kojoj je on nesrećno stradao, ali danas je policija rasvetlila monstruozni zločin u koji je, kako se sumnja, i supruga ubijenog Dejana (33) na neki način upletena.

Policija u Majdanpeku uhapsila je S. M. (25), S. P. (28) i sedamnaestogodišnjeg muškarca, svi iz okoline Majdanpeka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Naime, Dejan P. (33) ubijen je dok se vraćao iz druge smene nešto pre ponoći u subotu uveče 5. avgusta ove godine, u Ladi Nivi koja je potom bila zapaljena. Dejanovo telo izgorelo je u plamenu koji je zahvatio čitavo vozilo, a istragom je utvrđeno da je Dejan preminuo od zadobijenih povreda nanesenih drvenom motkom i bejzbol palicom.

Dejan Paunović, Majdanpek
foto: Privatana Arhiva

Poznanici: "Strašno da je od njega ostao samo pepeo"

Poznanici su neposredno nakon zločina govorili da je "strašno što je od njegovog tela ostao samo pepeo".

- Vraćao se s posla. Radio je kao vozač i razvozio je kolege kućama. Na kraju je krenuo prema salašu gde je živeo sa ženom i četvoro dece. Da li je u pitanju nepažnja, ili mu se prispavalo pa se prevrnuo autom i ono se upalilo, još uvek ne znamo, ali je strašno što je od njegovog tela ostao samo pepeo - rekli su tada njegovi poznanici iz Klokočevca koje je potresla vest o Dejanovoj smrti.

Telo pronašla supruga, oglašavala se na Fejsbuku

Dejanovo ugljenisano telo pronašla je upravo supruga, koja je u gluvo doba izašla da ga traži jer se, kako je tada rekla, nije vratio s posla u rudniku.

Samo nekoliko sati pre nego što je našla telo svog muža, ta ista supruga na svom Fejsbuk profilu okačila Dejanovu i njenu sliku na kojoj su zagrljeni i zaljubljeni, napisavši da upravo slave 10 godina braka.

- Srećna nam godišnjica. Deset godina - napisala je tada Dejanova žena i uz tu objavu dodala i fotografiju na kojoj se grli i ljudi s njim.

Komentari ispod ove fotografije samo su se nizali, a jedan od komentara je: "Da ste nam živi 100 goidina i da se uvek tako volite i slažete."

- Neka vam je sa srećom. Čestitamo - samo su neki od komentara.

Nakon toga, ona je sa svojim prijateljima podelila i vesti o smrti njenog muža. Naime, okačila je crnu fotografiju i fotografiju sveće, a prijatelji su joj izjavljivali saučešće. Ispod ove fotografije prijatelji i rođaci Dejanovoj supruzi su pisali i "da bude jaka zbog dece", kao i da "mora da im bude i otac i majka".

Majdanpek, Dejan Paunović
foto: Društvene mreže

"Nisam želela da se radi obdukcija"

- Ta slika će mi ostati za ceo život. Nisam želela da se radi obdukcija nema razloga - rekla je tada njegova supruga.

- Čuli smo se dok je radio. Rekao mi je da kola nisu u dobrom stanju i da na njima ne rade svetla. Predložila sam da krene kući pešice, ali se plašio jer je salaš u brdu. Nije mi delovalo da nešto nije dobro. Čekala sam ga sa večerom juče nam je bilo deset godina braka. Kad su mi javili za nesreću krenula sam i našla njegovo ugljenisano telo - tada je plačući rekla njegova supruga Slađana i nastavila:

- Kako ću dalje sama bez njega ne znam, ali znam da za decu moram da budem tu, a ne mogu, ne mogu, mog Dejana više nema....Stalno mi se žalio da u poslednje vreme sanja svog oca, koji je pre par godina nastradao na identičan način - rekla je tada Slađana P.

Dejan Paunović, Majdanpek
foto: Privatana Arhiva

Podsetimo, policija u Majdanpeku uhapsila je S. M. (25), S. P. (28) i sedamnaestogodišnjeg muškarca, svi iz okoline Majdanpeka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

U trenutku kad je Dejan prišao svom parkiranom automobilu, oni su mu, kako se sumnja, prišli i udarili ga više puta drvenom motkom i bejzbol palicom, koje im je obezbedila njegova supruga S.P. Dejan je od zadobijenih povreda preminuo.

Sumnja se da su zatim S. M. i sedamnaestogodišnji muškarac telo Dejana P. odvezli njegovim vozilom na drugo mesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

Osumnjičenima S. M. i S. P. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužiocu, dok je sedamnaestogodišnjem muškarcu određen pritvor.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track