"TAJ DAN KAD JE POGINUO BILO NAM JE 10 GODINA BRAKA" Slađana objavila fotografiju u Dejanovom zagrljaju, pa sutradan poslala ubice
Foto: Privatna Arhiva

bizarno

"TAJ DAN KAD JE POGINUO BILO NAM JE 10 GODINA BRAKA" Slađana objavila fotografiju u Dejanovom zagrljaju, pa sutradan poslala ubice

Crna Hronika -

Tri osobe, od kojih je jedan maloletan, uhapšene su u Majdanpeku zbog sumnje da su 5. avgusta nasmrt pretukli Dejana P. (33) iz sela Klokočevac, a onda njegovo telo stavili u automobil gurnuli ga sa puta i zapalili, sve po nalogu Dejanove supruge Slađane P. koja se samo dan ranije proslavljala njihovu godišnjicu braka!

- Srećna nam godišnjica, deset godina - napisla je Slađana dan pre ubistva i objavila njihovu fotografiju na kojoj se grle i ljube.

Majdanpek, Dejan Paunović
foto: Društvene mreže

U komentarima su se nizale čestitke, a kad je Dejan stradao Slađana je svojim Fejsbuk prijateljima napisala: "Na taj dan kad je poginuo je bilo deset godina braka".

Dejan i Slađana inače imaju četvoro male dece i od dana kad je ubijen Slađana je ubedila javnost da se radi o saobraćajnoj nesreći.

- Ona je često pisala kako sad mora da bude jaka zbog dece, ali da joj je mnogo teško bez Dejana. I ranije je objavljivala njihove zajedničke fotografije, niko ne bi posumnjao da da imaju nesuglasice, a kamoli ovo - kaže izvor Kurira.

Da podsetimo, policija u Majdanpeku uhapsila je S. M. (25), Slađanu P. (28) i sedamnaestogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Dejan P.
Dejan P.foto: Privatana Arhiva

S. M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila Slađana udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Sumnja se da su zatim S. M. i sedamnaestogodišnji muškarac telo Dejana P. odvezli njegovim vozilom na drugo mesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

Osumnjičenima S. M. i Slađani određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužiocu, dok je sedamnaestogodišnjem muškarcu određen pritvor.

Kurir.rs/D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track