"ODBIJAM DA PRIHVATIM DA VIŠE NISI MEĐU NAMA, MALI MOJ": Potresni oproštaji od ubijenog radnika obezbeđenja u Obrenovcu!
Foto: Facebook

neutešni prijatelji

"ODBIJAM DA PRIHVATIM DA VIŠE NISI MEĐU NAMA, MALI MOJ": Potresni oproštaji od ubijenog radnika obezbeđenja u Obrenovcu!

Crna Hronika -

Radnik obezbeđenja Stevan S. (36) podlegao je povredama juče u Urgentnom centru posle ranjavanja ispred jednog noćnog kluba u Obrenovcu, a prijatelji i porodica oprašraju se od njega potresnim porukama.

- Bio si pravi primer čojstva i junaštva.U miru počivaj brate - napisano je u objavi na Fejsbuku uz Stevanovu fotografiju.

Stevan Stevanović, Stevan S.
foto: Facebook

Ispod objave potresni komentari su se samo nizali.

- Odbijam da shvatim,odbijam da prihvatim,odbijam da razumem da više nisi među nama,neka ti je laka zemlja i počivaj u miru Mali moj - piše u jednom od mnogih komenrata:

- Ne mogu da verujem! Zar on, primer dobrote covek... Ne mogu da dođem sebi... Ljudina, mnogo dobar dečko, strašno... Nek mu je laka crna zemlja!

Naime, Stevana su napadači upucali kada se svađa iz lokala u kom su bili nastavila i ispred ugostiteljskog objekta. Nakon tuče u kojoj je učestvovalo više osoba, pucano je u pravcu Stevana S. i pogođen je sa pet metaka.

Stevan Stevanović, Stevan S.
foto: Facebook

Sve se dogodilo u subotu oko 1 i 10 ujutru kada je Stavan pogođen u stomak, kuk i noge. On je u nedelju podlegao povredama.

Policija je uhapsila dvojicu muškaraca osumnjičenih za učešće u ubistvu, D.G. (21), potom i V.P. (23), obojicu iz Obrenovca, a za dvojicom se još traga.

Stevan S. bio je poznat pod nadimkom Japanac.

Kako se može videti sa njegovih slika sa društvenih mreža, bio je bajker, voleo je motore i brzinu, bavio se i ronjenjem.

(Kurir.rs / D.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track