DANAS EKSHUMACIJA TELA DEJANA P. IZ KLOKOČEVCA: Nova obdukcija treba da dokaže ubistvo, a forenzika će tražiti upravo ovo
Foto: Privatna arhiva

ubistvo u okolini majdanpeka koje je šokiralo srbiju

DANAS EKSHUMACIJA TELA DEJANA P. IZ KLOKOČEVCA: Nova obdukcija treba da dokaže ubistvo, a forenzika će tražiti upravo ovo

Crna Hronika -

Danas će ekipa eksperata iz Zavoda za sudsku medicinu iz Niša obaviti ekshumaciju i obdukciju tela pokojnog Dejana P. (33) iz Klokočevca kod Majdanpeka.

Da podsetimo, on je stradao 5. avgusta kada je pronađen u zapaljenom automobilu pored puta. Nakon dva meseca, istina je izašla na videlo…

Za sada se opravdano sumnja da je Dejan ubijen. Naime, njegova supruga Slađana (28) je u dosluhu sa Srećkom M.(25) i jednim maloletnikom (17) dogovorila da ubiju Dejana, I da sve namaste kao da se dogodila saobraćajna nesreća.

Ekshumacija bi trebalo da dokaže ubistvo, odnosno, da li je bilo udaraca po telu. Pretpostavlja se da je supruga Slađana dala bejzbol palicu dvojici osumnjičenih muškaraca. Oni su sačekali Dejana na lokalnom putu da dođe do svog automobila I udarali ga palicom I motkom sve dok nije preminuo.

Zatim su ga stavili u njegov automobil, odvezli ga dalje od kuće, autou kome su stavili telos u gurnuli I prevrnuli u jarku, a zatim zapalili.

Supruga i dvojica osumnjičenih muškaraca se nalaze u pritvoru, a decu ubijenog Dejana I njegove supruge je Centar za socijalni rad smestio u hraniteljske porodice.

Kurir.rs/S.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja