SLAĐANA KOJA JE NARUČILA UBISTVO MUŽA DOBILA KUĆU NA POKLON? Novi šok u slučaju "CRNE UDOVICE" iz Majdanpeka, nisu slutili HOROR
Foto: Privatna Arhiva

SLAĐANA KOJA JE NARUČILA UBISTVO MUŽA DOBILA KUĆU NA POKLON? Novi šok u slučaju "CRNE UDOVICE" iz Majdanpeka, nisu slutili HOROR

Crna Hronika -

Cela Srbija ujedinila se prošlog meseca u tuzi porodice koja je ostala bez voljenog oca četvoro dece i supruga koji je, kako se tada verovalo, stradao u saobraćajnoj nesreći kada se njegovo vozilo prevrnulo i zapalilo. Jedna domaća humanitarna organizacija tada je odlučila da udovici Slađani pomogne tako što će njoj i deci obezbediti siguran krov nad glavom, a onda je usledio šokantan obrt!

Kako su mediji tada pisali, Dejan P. iz sela Klokočevac stradao je 5. septembra u saobraćajnoj nesreći, a gotovo odmah po saznanju ove potresne informacije jedna fondacija iz Beograda odlučila je da pomogne udovici Slađani i njeno 4 dece ne sluteći da će ista ta Slađana mesec dana kasnije biti optužena da je naručila ubistvo supruga Dejana sa još dva izvršioca koji su Dejana ubili, a potom inscenirali saobraćajnu nesreću.

- Slađana P. iz sela Klokočevac, sa samo 28 godina, postala je udovica i ostala sama sa 4 dece kada joj je suprug poginuo. Sinovi, S. P. (9), N. P. (7). I. P. (2,5) i ćerka A. P. (9 meseci), su jedina radost koja joj je preostala. Oronula kuća i teški uslovi života u zaseoku Zminje, do kojih vodi strmi put kroz šumu, postali su još teži i opasniji - objavili su iz ove fondacije.

Predstavnici fondacije čak su i otišli da se sami uvere kakvi su uslovi u kojima Slađana živi, odnevši joj tom prilikom i pregršt darova.

Dejan Paunović, Majdanpek
foto: Privatana Arhiva

- Stigli smo u selo Klokočevac kod Donjem Milanovca. Mama Slađana nas je sačekala kod seoskog puta i dalje smo nastavili peške do zaseoka Zminje... Pored kornjače, ovde vas mogu presresti šakali ili lisice. Nakon 20 minuta pešačenja stigli smo do porodične kuće. Zatekli smo oronulu kuću u kojoj samohrana majka živi sa četvoro dece. Suprug je pre mesec dana nastradao, a Slađana je ostala sama da se brine o deci. Fondacija je donela odluku da ovoj divnoj porodici obezbedi novi dom u bližnjoj okolini Donjeg Milanovca. Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže u ovoj akciji i pomognu u potrazi i opremanju kuće - objavila je ova fondacija.

Fondacija je ostavila i žiro račun na koji građani mogu da uplate novac uz poruku "Stvarajmo zajedno mala dela za velike osmehe".

Dejan Paunović, Majdanpek
foto: Privatana Arhiva

Jezivi obrt

Ipak, policija u Majdanpeku otkrila je da nije u pitanju nesreća, a ni prirodna smrt. Naprotiv, uhapšeni su S. M. (25), Dejanova supruga Slađana P. (28) i sedamnaestogodišnjak zbog sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo.

S. M. i sedamnaestogodišnjak se sumnjiče da su 5. avgusta po prethodnom dogovoru sa Slađanom P, koja je pružala informacije o kretanju svog supruga na lokalnom putu sačekali Dejana, prišli mu i udarili ga više puta drvenom motkom i bejzbol palicom koje je obezbedila upravo supruga nesrećnog muškarca, nakon čega je od zadobijenih povreda preminuo.

Šta će biti sa akcijom ove fondacije za sada nije poznato. Slađani su i pre ove organizacije pomagali prijatelji.

- Pomogli smo Slađani i deci finansijski kada smo čuli da je Dejan nastradao, potpuno smo sada zatečeni ovom situacijom. Tuga je velika za decu - govore poznanici.

Porodica od početka sumnjala

Dejanov brat od tetke istakao je ranije da mu je odmah bilo sumnjivo kako mu se zapalio auto tokom vožnje.

- Jednostavno mi je bilo čudno sve to. Nisam mogao da poverujem da se to desilo i da niko nije reagovao. Bilo mi je sumnjivo. Dejan je bio bistar, sposoban.. Viđali smo se svaki dan na poslu - rekao je neutešni brat.

Dodao je i da je Dejana video dan pre nego što je mučki ubijen, te da mu nije delovao kao da ima problem u kući.

- Sreli smo se u selu, kupovao je hranu za posao kao i svakog drugog dana. Pitao sam ga kako je, na šta mi je on odgovorio da je "sve ok". Bio je veseo, ništa u njegovom ponašanju nije mi ukazalo da ima neki problem - izjavio je brat.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track