MAJKA DEČAKA-UBICE POBESNELA KAD JE ČULA ODLUKU SUDA! Vikala na medicinske radnike pošto joj je zabranjeno da viđa sina na klinici
Foto: Petar Aleksić, Privatna arhiva

agresivna

MAJKA DEČAKA-UBICE POBESNELA KAD JE ČULA ODLUKU SUDA! Vikala na medicinske radnike pošto joj je zabranjeno da viđa sina na klinici

Crna Hronika -

Nakon što je Više javno tužilaštvo u Beogradu u utorak podiglo optužnicu protiv oca i majke dečaka-ubice koji je 3. maja počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, Viši sud u Beogradu je produžio pritvor dečakovom ocu u kom se nalazi od hapšenja 3. maja, dok je Viši sud u Beogradu na predlog Višeg javnog tužilaštva doneo odluku da majci zabrani da dečaku ubuduće prilazi, sastaje se i komunicira sa sa njim, budući da se ona ne nalazi u pritvoru.

Majka
Majkafoto: Privatna Arhiva

Podsetimo, majka dečaka-ubice je neposredno optužena jer je, kako se sumnja, neovlašćeno držala municiju, s obzirom da je tokom istrage na jednom od metaka koje je njen sin ispalio u učionici pronađen njen nesporni DNK trag.

Kako Kurir saznaje, majka je, navodno, burno reagovala na odluku Višeg suda da joj zabrani kontakt sa sinom, te je, prema rečima našeg izvora, bes iskalila na medicinskim radnicama u psihijatrijskoj ustanovi u kojoj maloletnik boravi od 3. maja.

- Kad je saznala da više neće moći da viđa sina bila je jako ljuta, imala je burnu reakciju, bila je oštra prema radnicima, svašta im je rekla. Ispoljila je verbalnu agresiju - kaže naš izvor i dodaje:

- Praktično je bes iskalila na medicinskim radnicima koji ni za šta nisu krivi i izvređala te ljude ni krive ni dužne.

Dečak- ubica
Dečak- ubicafoto: Nemanja Nikolić, Privatna arhiva

Podsetimo, krivično vanpretesno veće Višeg suda u Beogradu nakon formalnog ispitivanja optužnice koja je podignuta protiv oca dečaka ubice koji je 3. maja počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" , njegove majke, vlasnika streljane i instruktora gađanja, utvrdilo je da je optužnica propisno sastavljena.

- Nakon formalnog ispitivanja optužnica je poslata okrivljenima i njihovim braniocima, koji imaju rok od osam dana od kada je prime da podnesu pisani odgovor sudu na optužnicu - potvrdila je za Kurir portparol tog suda Milica Veličković.

Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Nenad Stefanović 10. oktobra je, podsetimo, saopštio da je tužilaštvo sudu podnelo optužnicu protiv oca dečaka koji je 3. maja ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja i ranio još šest osoba, kao i protiv njegove majke, vlasnika streljačkog kluba i instruktora u tom klubu.

OŠ 'Vladislav RibnikaR'
OŠ "Vladislav RibnikaR"foto: Kurir tv

Stefanović je istakao da je u optužnici koja je napisana na 267 strana predloženo da sud oca dečaka ubice osudi na kaznu zatvora od 12 godina, majku na kaznu zatvora od dve i po godine, dok je za vlasnika streljačkog kluba "Partizan praktikal šuting" i instruktora u tom klubu predložena kazna zatvora od po tri godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:51

IZNENAĐEN SAM DA JE OPTUŽENA MAJKA! Toma Fila: Specifično je što joj brane kontakt sa sinom, a razlog je verovatno OVAJ POSTUPAK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track