PRETIO VLASNIKU TERETANE NA NOVOM BEOGRADU DA ĆE DA GA UBIJE: Evo koliku kaznu tužilaštvo traži
Foto: RINA

TREĆE OSNOVNO TUŽILAŠTVO

PRETIO VLASNIKU TERETANE NA NOVOM BEOGRADU DA ĆE DA GA UBIJE: Evo koliku kaznu tužilaštvo traži

Crna Hronika -

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu optužni predlog protiv okrivljenog R.U. (21) zbog sumnje da je u septembru pretio vlasniku teretane "Ahilej".

- Optužni predlog podnet je zbog sumnje da je R. U. izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, tako što je u septembru ove godine, na optšitini Novi Beograd, u blizini ulaza za teretanu "Ahilej", ugrozio sigurnost oštećenog, pretnjom da će napasti na njegov život i telo, na taj način što je sreo zaposlene u navedenoj teretani, te u njihovom prisustvu izrekao pretnje na račun oštećenog vlasnika teretane - saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom izrekne uslovnu osudu kojom će okrivljenom utvrditi kaznu zatvora u trajanju ne kraćem od osam meseci i istovremeno odrediti da se utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni za vreme ne kraće od tri godine od dana pravosnažnosti presude ne učini novo krivično delo. Tužilaštvo je predložilo i da mu se izrekne mera bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenim u trajanju ne kraćem od tri godine.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track