KURIR SAZNAJE: Danas optužnica protiv masovnog ubice iz Mladenovca!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen, Shutterstock

KURIR SAZNAJE: Danas optužnica protiv masovnog ubice iz Mladenovca!

Crna Hronika -

Kako Kurir saznaje danas bi Više javno tužilaštvo u Smederevu trebalo da podigne optužnicu protiv osumnjičenog U. B. (21) iz Dubone kod Mladenovca koji je 4. maja ubio devetoro mladih u selima kod Mladenovca i Smedereva, dok je njih 13 ranio.

- Danas bi trebalo da se podigne optužnica protiv osumnjičenog za najteže krivično delo - kaže naš izvor.

osumnjičeni u. b.
osumnjičeni u. b.foto: Privatna Arhiva, Petar Aleksić

Podsetimo, osumnjičeni U. B. za koga se sumnja da je 4.maja počinio masakr u selima Dubona i Malo Orašje u svom krvavom piru ubio je devetoro svojih vršnjaka, dok je njih 13 ranjeno. Kobne večeri U. B. je prvo otišao u smederevsko selo Malo Orašje gde je kod spomenika izašao iz kola u rafalnom paljbom ubio šestoro mladića i nekoliko njih ranio. Svoj krvavi pohod nastavlja u svojoj rodnoj Duboni gde se parkirao preko puta škole i rafalnom paljbom ubio troje mladih koji su sedeli na klupi. Nakon zločina beži zemljanim putem ka selu Šepšina odakle je i krenuo u masakr, ali su mu se kola pokvarila pa je jedan deo prošao peške.

- Ušao je u garažu od jednih meštana i ukrao im kola kojima se odvezao da naplatne rampe Mali Požarevac gde je upao u taksi vozilo u kom je bila putnica - podseća izvor i dodaje da je tada od taksiste tražio da ga odveze do sela nadomak Kragujevca gde se sve do jutra skrivao u kokošinjcu svog ujaka.

- Detaljnom istragom Višeg javnog tužilaštva u Smederevu pored U. B. uhapšeni su i njegov otac R. B., ujak G. G. i njegov brat B. G.

(Kurir.rs B. T.)

Bonus video:

00:32

UPUCAO SE TROSTRUKI UBICA IZ GRADAČCA: Ženi ispalio metak u čelo u uživo prenosu na Instagramu! Ubio se pred policijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja