PUT NA KOM JE POGINULA DEVOJČICA (3) KAO DA JE UKLET: Meštani Melenaca pamte i da je tu STRADAO MLADOŽENJA NA DAN SVADBE
Ilustracija, Foto: RINA

UŽAS!

PUT NA KOM JE POGINULA DEVOJČICA (3) KAO DA JE UKLET: Meštani Melenaca pamte i da je tu STRADAO MLADOŽENJA NA DAN SVADBE

Crna Hronika -

Trogodišnja devojčica iz Melenaca poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak na delu puta između tog sela i Zrenjanina, a meštani kažu "da taj deo puta kao da je uklet koliko je ljudi na njemu stradalo".

Automobilom marke “reno”, da podsetimo, upravljala je devojka (23) iz Melenaca, majka nastradale devojčice.

- Ona je zadobila lakše telesne povrede. Nažalost, pomoći za njenu trogodišnju ćerkicu nije bilo. Stradala je na licu mesta - rekao je ranije izvor Kurira.

Hitna Pomoć
foto: Tamara Trajković

Automobil u kom je bila stradala devojčica je, iz još uvek neutvrđenih razloga, sleteo je sa puta i završio u kanalu.

Poginuo mladoženja

Nažalost, ova deonica je meštanimao poznata kao "crna tačka", jer je mnogo života izgubljeno baš na tom delu puta.

- Uklet je to put, tu je poginulo mnogo ljudi, a saobraćajki je bilo na desetine za kratko vreme. Jedne godine tu je poginuo mladoženja iz Elemira na dan svadbe, katastrofa - kaže jedan meštanin.

Krenuli u Tumane

Bračni par Drago Đ. (54) i Jela Đ. (51) iz sela Melenci, tragično su izgubili živote u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u novembru prošle godine na putu između Melenaca i Zrenjanina, a kako je Kurir tada pisao, oni su krenuli iz Melenaca do manastira Tumane.

Melenci, Drago Đurić, Jela Đurić
foto: Kurir/S.U., Drustvene Mreže

- Nisu imali nikakve šanse, na licu mesta su poginuli, automobil je potpuno smrskan, a šta se i kako dogodilo zaista ne znam - isšričao je tada jedan stanovnik Melenaca, uz napomenu da je u nesreći učestvovalo i treće vozilo.

Takođe, na istom putu poginula je i jedna žena na biciklu u aprilu ove godine. Preminula je u bolnici uprkos naporima lekara, kao i jedan motorista čije je telo u kanalu pored puta pronađeno 79 dana kasnije.

Kurir.rs / D.A.

Bonus video:

01:53

BAKA I DEKA POGINULI NA LICU MESTA, A MLAĐA UNUKA (9) PREMINULA U BOLNICI! Njena starija sestra prebačena u urgentni centar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track