ŠAPČANIN MORTUS PIJAN SEO U AUTO, ZAPALIO CIGARETU, PA UMALO ŽIV IZGOREO: Vatra buknula zbog onog što je držao u GEPEKU (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram/vestisabac

zadobio opekotine

ŠAPČANIN MORTUS PIJAN SEO U AUTO, ZAPALIO CIGARETU, PA UMALO ŽIV IZGOREO: Vatra buknula zbog onog što je držao u GEPEKU (VIDEO)

Crna Hronika -

Šapčanin M. M. (28) je noćas zadobio opekotine drugog stepena po rukama i licu u automobilu buktinji, koji se zapalio kada je krenuo kući posle provoda u jednom kafiću.

"Vatra je buknula na zadnjem delu automobila, a on je uspeo da se spase pre nego što se požar proširio. Brzo su intervenisali vatrogasci, a policija je noćas obezbeđivala mesto nezgode i jutros je obavljen uviđaj".

M. M. je zbrinut u bolnici gde je dobio terapiju i pušten na kućno lečenje.

Na snimcima i fotografijama objavljenim na stranici Šabačke vesti vidi se nekoliko kanistera za gorivo koje su vatrogasci izvadili iz gepeka automobila, pa se pretpostavlja da je požar izbio nakon što je čovek zapalio cigaretu kada je seo u automobil.

"Mnogi poljoprivrednici ovih dana na pumpama toče gorivo u kanistere da bi obavili sezonske radove na njivama. Nije poznato koliko je goriva bilo u gepeku, ali u trenutku nepažnje je dovoljna i mala količina. U ovom slučaju se, na sreću, sve završilo samo sa materijalnom štetom", naveo je izvor.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:07

Nesreća kod Mladenovca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja