VOZIO U KONTRASMERU PA SE POPEO NA TROTOAR NA BRANKOVOM MOSTU: Prizor prestravio Beograđane, mladiću (23) određeno zadržavanje
Foto: Printscreen Instagram/serbialive_beograd

VOZIO U KONTRASMERU PA SE POPEO NA TROTOAR NA BRANKOVOM MOSTU: Prizor prestravio Beograđane, mladiću (23) određeno zadržavanje

Crna Hronika -

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa PS Novi Beograd odredilo je danas zadržavanje osumnjičenom I.U. (23) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Izazivanje opšte opasnosti.

Naime sumnja se da je on 13.10.2023. godine oko ponoći upravljao vozilom marke "Dačia Logan", dok se vlasnik vozila nalazio na mestu suvozača, kojom prilikom je vozio u kontrasmeru ulicom Ušće BB pored "Skejt park Ušće", nakon toga skrenuo levo u ulicu Bulevar Mihajla Pupina u smeru ka gradu, gde se prilikom ulaska na Brankov most popeo vozilom na trotoar koji je posebnom ogradom odvojen od kolovoza, namenjen za kretanje pešaka.

Time je izazvao opasnost za život ili telo ljudi koji su se sklanjali sa trotoara, nastavljajući kretanje Brankovom ulicom ka Zelenom vencu.

Sprovođenje osumnjičenog u prostorije tužilaštva radi saslušanja određeno je za dan 24.10.2023. godine.

Kurir.rs

Bonus video:

00:08

Vožnja u kontra smeru Mokroluškom ulicom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track