TREŠTEN PIJAN I BEZ VOZAČKE DOZOLE SEO U FIJATA: Policija u Sjenici za samo 3 dana isključila 5 vozača pod dejstvom alkohola
Foto: RINA

TREŠTEN PIJAN I BEZ VOZAČKE DOZOLE SEO U FIJATA: Policija u Sjenici za samo 3 dana isključila 5 vozača pod dejstvom alkohola

Crna Hronika -

Sjenica - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sjenici su, od petka do nedelje, iz saobraćaja isključili petoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

- Saobraćajna policija zaustavila je tridesetšestogodišnjeg vozača „fijat punta“ koji je automobilom upravljao sa 1,66 promila alkohola u organizmu i bez položenog vozačkog ispita, kao i tridesetsedmogodišnjeg vozača „golfa“ sa 1,41 promil alkohola u organizmu - potvrdjeno je u Policijskoj upravi Novog Pazara.

Iz saobraćaja su isključeni i četrdesetjednogodišnji muškarac iz Sjenice koji je vozio sa 1,81 promil alkohola u organizmu, dvadesetjednogodišnjak koji je „audijem“ upravljao sa 1,44 promila alkohola, kao i tridesettrogodišnji vozač koji je vozio neregistrovani „pasat“ sa 1,55 promila alkohola.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prijave.

Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i dosledno poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja