"UBIĆU TE I SAM ĆU SE PRIJAVITI POLICIJI!" Određen pritvor muškarcu koji je tukao brata u Smederevu
Foto: Shutterstock

ojt u smederevu

"UBIĆU TE I SAM ĆU SE PRIJAVITI POLICIJI!" Određen pritvor muškarcu koji je tukao brata u Smederevu

Crna Hronika -

Na osnovu predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, prema osumnjičenom G. M. (41) određen je pritvor u trajanju od 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oštećenog, kao i osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu učiniti krivično delo kojim preti.

Osumnjičenome se stavlja na teret da je u porodičnoj kući u Smederevu, nakon kraće verbalne rasprave svom deset godina starijem bratu zadao jedan udarac zatvorenom šakom u predelu lica, upućujući mu tom prilikom i pretnje po život i telo.

Nakon što su policijski službenici, po prijavi oštećenog izašli na lice mesta, osumnjičeni je u njihovom prisustvu nastavio da upućuje pretenje oštećenom, rekavši mu između ostalog i da će ga ubiti i sam se prijaviti policiji.

Nakon što je osumnjičeni priveden u prostorije policijske uprave, po nalogu javnog tužioca mu je najpre određeno zadržavanje, a potom i pritvor. U dosadašnjem toku postupka je utvrđeno da je osumnjičeni delo izvršio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:24

KOMENTATOR DIREKTNO IZ NJUJORKA: Vulkani mržnje na ulicama, pljušte pretnje i psovke! Očekuje se DUG I BOLAN sukob?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track