"DEDA MRAZOVA KUĆICA" PUNA POLICIJSKIH MIKROFONA: "Bajkovito" skrovište Belivukovog klana, ali ni u njemu NISU BILI SIGURNI
Foto: Kurir

"DEDA MRAZOVA KUĆICA" PUNA POLICIJSKIH MIKROFONA: "Bajkovito" skrovište Belivukovog klana, ali ni u njemu NISU BILI SIGURNI

Crna Hronika -

Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim optuženim pripadnicima kriminalne grupe koji se terete za sedam ubistava, silovanje, trgovinu drogom i oružjem nastavljeno je u Specijalnom sudu u Beogradu i to nastavkom uvida u pisanu dokumentaciju koja je prikupljena tokom istražnog postupka.

Iz dokumenata koja su danas izvedena kao dokazi, vidi se da su na merama policije bili i svedoci saradnici Srđan Lalić i Nikola Spasojević, kao i optuženi Nikola Stefanović, Vlado Georgijev.

Otkriveno je i da je policija pratila i slušala kuću u Tršiću, takozvanu "Deda mrazovu kućicu", u kojoj su snimljeni optuženi Veljko Belivuk, Nebojša Janković kao i supružnici Slađana Sekulić i Vlado Georgijev.

Branilac Slađane Sekulić i Vlade Georgijeva, advokat Sanja Ćeriman tražila je da se ovi dokazi iz kuće u Tršiću izdvoje, jer se kuća vodi na jedinu ženu koja se navodi u optužnici i da kao takvi ne mogu da budu korišćeni.

- Sudija, smatramo da je ovo apsolutno zakonit dokaz, pre svega jer ste pitali gde su živeli. U toj kući nisu živeli - rekao je tužilac Saša Ivanić.

Podsetimo, iz presretnutih razgovora proizilazi da su u tu kuću u Tršiću dolazili i Belivuk i njegova supruga

Kurir.rs

Bonus video:

01:51

SUĐENJE BELIVUKU NASTAVLJA SE U ČETVRTAK Novinar Kurir TV izneo detalje: Njegova sestra je rekla da NE ZNA NI KO JE BELIVUK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track