PAO MLADIĆ (27) IZ SUBOTICE: Policija mu pretresla stan, pa pronašla veliku količinu tableta sa liste psihoaktivnih supstanci
Foto: Shutterstock

PAO MLADIĆ (27) IZ SUBOTICE: Policija mu pretresla stan, pa pronašla veliku količinu tableta sa liste psihoaktivnih supstanci

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici u saradnji sa Jedinicom za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata uhapsili su S. B. (27) iz Subotice zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla tablete sa liste psihoaktivnih supstanci.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana uhapšen je muškarac (37) u Sremskoj Mitrovici kada su kod njega pronađeni narkotici, dok je pretresom njegovog stana pronađen i pištolj.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv muškarca (37), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Prilikom pretresa njegovog stana, policija je pronašla devet paketića sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana i pištolj.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track