NAPRAVILI SPECIJALNI BUNKER U KOLIMA I SAKRILI 6 KILA KOKAINA: Određen pritvor dilerima, a EVO kako su se branili u tužilaštvu
Foto: JORGE GUERRERO / AFP / PROFIMEDIA, TV Pink Printscreen, MUP

NAPRAVILI SPECIJALNI BUNKER U KOLIMA I SAKRILI 6 KILA KOKAINA: Određen pritvor dilerima, a EVO kako su se branili u tužilaštvu

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su Aleksandar N. (29) i Aleksa S. (26) zbog sumnje da su 1. novembra 2023. godine zajedno, po prethodnom dogovoru, neovlašćeno radi prodaje držali skoro 6 kilograma kokaina.

Osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

nađena droga
nađena droga foto: MUP

Naredbom o sprovođenju istrage Aleksandru N. i Aleksi S. se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu.

Oni su, kako se sumnja, u automobilu marke “Citroen” u posebno izrađenoj pregradi ispod zadnjeg sedišta, neovlašćeno radi prodaje držali šest paketa oblepljenih crnom alu folijom, zavijenih streč folijom, od kojih je pet sa natpisom “LV” i jedan sa oznakom “E” (euro), ukupne neto mase 5,981,56 grama.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track