"SAMO KAD JE USPEO DA SE ŽIV IŠČUPA IZ TE PROKLETE RUPE": Ovo je Ivan koji je satima bio zatrpan u ribnjaku dubokom 6 metara! FOTO
Foto: printscreen/instagram/192_rs, Privatna Arhiva

vladimirci

"SAMO KAD JE USPEO DA SE ŽIV IŠČUPA IZ TE PROKLETE RUPE": Ovo je Ivan koji je satima bio zatrpan u ribnjaku dubokom 6 metara! FOTO

Crna Hronika -

Ivan P. (28) iz sela kod Vladimirca povređen je nakon što je juče ušao u rupu duboku šest metara koju je prethodno iskopao za ribnjak da proveri da li ima vode, ali ga je u tom trenutku poklopila zemlja i ostao je satima zakopan.

Pa da podsetimo, tragedija se dogodila juče 16.30 sati kada je Ivan P. radeći na iskopavanju ribnjaka bio u društvu svog zeta i nemačkog državljanina Georg H. (37) na čijoj njivi je i kopan ribnjak. Kada su njih dvojica ušla da provere stanje vode u rupi zatrpala ih je zemlja. Nemački državljanin je nastradao dok je Ivan P. sve vreme dok je trajalo otkopavanje i spašavanje bio svestan i komunikativan.

povređeni ivan p.
povređeni ivan p. foto: Privatna Arhiva

- Hrabro se držao tokom spašavanja, sam sebe je otkopavao i trudio se da bude pozitivan iako se na njega obrušilo skoro tri metra zemlje - kažu za Kurir njegovi poznanici i dodaju:

- Oženio se i ima dete, ozbiljan je i pošten čovek iako je tako mlad. Vredan i radan i drago nam je što je uspeo živ da se isčupa iz te proklete rupe.

Pa da podsetimo, Ivan Pavlović, očevidac koji je pomogao u otkopavanju Ivana P. detaljno nam je opisao sinoćnu dramu. Takođe, objasnio je i da su komšije odmah priskočile u pomoć i donele alat i počele da otkopavanjem.

akcija spašavanja i otkopavanja ivana p. i nemačkog državljanina georga h. koji je nažalost nastradao
akcija spašavanja i otkopavanja ivana p. i nemačkog državljanina georga h. koji je nažalost nastradaofoto: printscreen/instagram/192_rs

- Za pola sata ubrzo su došle i druge komšije koje su donele potreban alat za iskopavanje. Ivan je sve vreme bio svestan i komunikativan, njih je zatrpalo skoro tri metra zemlje i pravo je čudo što je on, na svu sreću, preživeo - kaže sagovornik i dodaje:

- Na sopstvenu orgovornost, pošto vozim bager seo sam za volan i zahvatio dve, tri kašike kako bih ubrzao otkopavanje, ali dalje nisam smeo moglo je sve u sekundi da se obruši i da pođe po zlu.

Kako nam je već objasnio, nakon višesatne drame prvo je otkopan Nemac koji nije davao znake života, a potom Ivan P. koji je dalje hospitalizovan u šabačkoj bolnici i nalazi se van životne opasnosti.

(Kurir.rs - B. T.)

Bonus video:

00:23

Duboka crna rupa puna vode pojavila se usred livade

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track