KO JE BELIVUKOV VOJNIK KOJI JE PRIMLJEN U BOLNICU: Drugi put hospitalizovan, go lomio prozore, modar dolazio u sud, pretili mu...
Modar dolazio u sud, Foto: Privatna Arhiva

svi incidenti

KO JE BELIVUKOV VOJNIK KOJI JE PRIMLJEN U BOLNICU: Drugi put hospitalizovan, go lomio prozore, modar dolazio u sud, pretili mu...

Crna Hronika -

Boris Karapandžić, optuženi pripadnik klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji je juče krvav i u hematomima primljen u beogradski Urgentni centar, u stabilnom je stanju, saznaje Kurir.

Inače, ovo nije prvi put da zatraži lekarsku pomoć zbog misterioznih povreda i posekotina od kako je pušten iz pritvora u oktobru prošle godine!

Kako je Kurir ranije pisao, optuženi pripadnik Belivukovog klana u Urgentni centar je bio primljen i 2. januara ove godine.

Tukao se sa devojkom R. S.
Tukao se sa devojkom R. S.foto: Privatna Arhiva, Zorana Jevtić

- U Urgentni centar u Beogradu tada je primljen go i bos, sa brojnim povredama po licu i telu. Iako se u početku verovalo da ga je neko pretukao, istragom je utvrđeno da se tada žestoko posvađao sa devojkom R. S., kao i da je bio pod dejstvom narkotika - podseća sagovornik Kurira.

Karapandžić se tada, podsetimo, teretio da je ugrozio bezbednost svoje izabranice, dok je ona dobila prijavu za neovlašćeno držanje narkotika. Ispostavilo se da ga je slučajni prolaznik pronašao povređenog i pogubljenog. - Nije znao gde se nalazi, kako se zove i ko ga je napao. On je tada navodno, policiji rekao da ga je neko napao, ali je detaljnom istragom utvrđeno da je došlo do sukoba među emotivnim partnerima.

Brojne posekotine koje je tada imao po telu, kako se sumnjalo, zadobio je kada je već istrčao iz stana.

- Išao je redom i razbijao ljudima prozore. Jednom je ušao sav krvav. Nama je razbio tri prozora na kući - napisala je tada jedna korisnica na društvenim mrežama.

U novembru prošle godine, samo mesec dana pošto je pušten iz pritvora, navodno je bio pretučen i to zbog navodnog sukoba oko jednog butika koji se bavi prodajom navijačkih stvari. Kada se kasnije pojavio na suđenju, bile su vidljive modrice na glavi, ali incident nije prijavljen policiji.

Plakati u Beogradu
Plakati u Beogradufoto: Kurir

U januaru ove godine, ponovo je došao u fokus javnosti pošto su se na banderama širom Beograda pojavili jezivi plakati na kojima se Karapandžiću preti smrću. U poruci, na kojoj je njegova slika i naslikan muški polni organ pisalo je:

"Najveća cinkara u gradu. Poslednji put viđen u kancelariji državnog tužioca dok je na slobodi, znam da se tužiocu jako dopala pesma", stoji u poruci ispod slike Borisa Karapandže. Ispod slike piše velikim masnim slovima "Bokiša karatrandža, umetnost pevanja".

Modar je u sud došao i krajem avgusta ove godine, i to sa hematomom na čelu ali nije poznato kako je te povrede zadobio.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:51

SUĐENJE BELIVUKU NASTAVLJA SE U ČETVRTAK Novinar Kurir TV izneo detalje: Njegova sestra je rekla da NE ZNA NI KO JE BELIVUK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track