UŽAS U LESKOVCU, ROTVAJLERI NAPALI LJUDE NASRED ULICE: Muškarac hitno prevezn u bolnicu - palo i HAPŠENJE nakon incidenta
Foto: Shutterstock

UŽAS U LESKOVCU, ROTVAJLERI NAPALI LJUDE NASRED ULICE: Muškarac hitno prevezn u bolnicu - palo i HAPŠENJE nakon incidenta

Crna Hronika -

Rotvajleri napali dvojicu muškaraca u Leskovcu od kojih je jedan završio u bolnici, vlasnik priveden.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su D. N. (68) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

On se sumnjiči da nije adekvatno obezbedio svoja dva rotvajlera koja su izašla na ulicu i napala šezdesetosmogodišnjeg muškarca, a potom i četrdesetjednogodišnjaka i njegovog psa koga je držao na povocu.

Rotvajler
foto: Thinkstock, Shutterstock

- Šezdesetosmogodišnji muškarac je prevezen u bolnicu gde su mu konstatovane lakše telesne povrede”, navodi s eu policijskom saopštenju. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden osnovnom javnom tužiocu u Leskovcu, gde je i saslušan.

- Nakon iznete odbrane prema osumnjičenom je javni tužilac predložio donošenje rešenja o zabrani prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa svedocima, navode iz tužilaštva.

Predlog javnog tužioca je prihvaćen i određena je ova mera.

Kurir.rs/D.Marinković

Bonus video:

02:36

Ženu napali psi u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track