EVO U KAKVOM JE SADA STANJU ZLOSTAVLJANA BEBA U KRALJEVU: Sa teškim povredama prebačena u Tiršovu! Policija ispituje 2 STVARI
Foto: RINA

EVO U KAKVOM JE SADA STANJU ZLOSTAVLJANA BEBA U KRALJEVU: Sa teškim povredama prebačena u Tiršovu! Policija ispituje 2 STVARI

Crna Hronika -

Sedmomesečna beba koju je očuh zlostavljao, pa je zbog toga i uhapšen u Kraljevu, primljena je u utorak u kraljevačku bolnicu sa teškim telesnim povredama, prelomima nadlaktice i leve ključne kosti, hematomom na glavi i unutrašnjim krvarenjem, nezvanično saznaje Kurir.

Zbog težine povreda dete je, nakon pregleda pedijatara i dečjeg hirurga, prevezeno u Univerzitetsku dečju kliniku u Beogradu i u tom trenutku nije bilo životno ugroženo, a sa njim je zbrinuta i njegova majka.

U kraljevačkom centru za socijalni rad medijima je rečeno da kao porodica nikada nisu bili evidentirani u tom centru, da se trenutno radi na utvrđivanju okolnosti u kojima su majka i dete živeli sa uhapšenim muškarcem.

U toku su provere da li je eventualno i majka bila žrtva nasilja, a predmet će nakon toga biti prebačen u Vrnjačku Banju, jer je majka sa područja te opštine.

Prema nezvaničnim informacijama majka je sa nasilnikom živela u vanbračnoj zajednici, i ona je kasnije i priznala da je njen partner, odnosno očuh bebe, naneo povrede devojčici.

Podsetimo, policija u Kraljevu uhapsila je osumnjičenog A. K. (20) iz tog grada, a sumnja se da je u proteklih nekoliko dana u porodičnom stanu, koristeći odsustvo svoje supruge, u više navrata fizički zlostavljao sedmomesečnu pastorku.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track