PREMINULA DEVOJKA KOJA JE SKOČILA SA ČETVRTOG SPRATA ZGRADE U POŽAREVCU: Pala na nadstrešnicu lokala, pa na trotoar
Foto: RINA

PREMINULA DEVOJKA KOJA JE SKOČILA SA ČETVRTOG SPRATA ZGRADE U POŽAREVCU: Pala na nadstrešnicu lokala, pa na trotoar

Crna Hronika -

Devojka (29) iz Požarevca, podlegla je povredama zadobijenim nakon jutrošnjeg skoka sa terase četvrtog sprata u Tabačkoj čaršiji.

Iako su lekari i u Požarevcu i u Beogradu pokušali sve da je spasu, povrede su bile isuviše teške, tako da je preminula nakon nekoliko sati.

Ona je sa terase skočila jutros oko 7 sati i najpre pala na nadstrešnicu jednog od lokala, a potom na trotoar. Po pozivu prolaznika, na lice mesta uskoro su stigle ekipe Hitne pomoći i policije.

Devojka, koja je bila bez svesti, prebačena je u Opštu bolnicu, a onda je hitno odvežena u beogradski Urgentni centar. Međutim, ona je nakon pada sa velike visine zadobila isuviše teške povrede, usled kojih je preminula.

U Policijskoj upravi Požarevac rekli su nam da se ovaj slučaj još uvek istražuje, ali, najverovatnije je da se radi o samoubistvu i da nema umešanosti neke druge osobe.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track