MIRKO ŠIJAN OBJAVIO FOTOGRAFIJU S BRAĆOM HOFMAN! Sin Goce Božinovske u ZAGRLJAJU s nasilnicima, pa stavio i srce! "KUMOVI" (FOTO)
Foto: Instagram

MIRKO ŠIJAN OBJAVIO FOTOGRAFIJU S BRAĆOM HOFMAN! Sin Goce Božinovske u ZAGRLJAJU s nasilnicima, pa stavio i srce! "KUMOVI" (FOTO)

Crna Hronika -

Mirko Šijan, sin poznate pevačice Goce Božinovske, objavio je fotografiju s braćom Hofman, Ljubanom i Miljanom Vidovićem, koji su juče uhapšeni u jednom luksuznom prestoničkom restoranu.

Na fotografiji koju je objavio na Instagramu njih trojica su zagrljeni, a napisao je samo kratko: "Kumovi" uz emodži plavog srca.

Šijan i Hofmani, Mirko Šijan
foto: Instagram/miresijan

Braća su danima maltretirala ljude po Novom Sadu, ali i u Bosni i Hercegovini, hvalili se kako reketiraju pola Beograda, a snimci su deljeni po društvenim mrežama. Uhapšeni su u ekspresnoj akciji begradske policije, SBPOK i UKP po nalogu Višeg javnog tužilaštva, i to čim se pojavili u prestonici.

Mirko Šijan se, inače, često družio sa uhapšenom braćom Hofman, najčešće na proslavama.

Juče se pojavila informacija da je i on uhapšen sa Vidovićima, ali se on kasnije oglasio i demantovao tu vest.

- Laž. Nisam uhapšen, nisam priveden i nemam komentar - rekao je juče Šijan.

Braća Hofman u fokusu su javnosti poslednjih dana pošto su se na društvenim mrežama pojavili video snimci na kojima se vidi kako maltretiraju ljude i govore kako "reketiraju pola Beograda".

00:41

Hapšenje braće Hofman u luksuznom restoranu

MUP je juče saopštio da su Vidovići uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i zlostavljanje i mučenje.

Ljubanu i Miljanu Vidoviću je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni u nadležno tužilaštvo.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track