"ŽENU SLAO U PRODAVNICU PA TUKAO BEBU!" Oglasio se deda detenceta, koje je očuh krvnički prebio u Kraljevu: Otac je nije želeo
Ilustracija, Foto: Društvene Mreže

"ŽENU SLAO U PRODAVNICU PA TUKAO BEBU!" Oglasio se deda detenceta, koje je očuh krvnički prebio u Kraljevu: Otac je nije želeo

Crna Hronika -

- Tražio je da mu pozajmim pare da ide u Beograd da sačeka bebu, dao sam mu, ni ne sluteći da je on kriv - priča Ivan I, deda sedmomesečne bebe koju je očuh A. K. (20) krvnički tukao u Kraljevu.

A. K. je uhapšen zbog sumnje da je tukao sedmomesečnu bebu, dok njegova supruga nije bila tu. I. I. (19), majka bebe, priznala je da je njen suprug tukao dete, a sada se oglasio i njen otac.

- Pod velikim sam stresom, mnogo mi je teško, a moram da radim. I. je sada kod mene kući u Vrnjačkoj Banji. Biološki otac nije želeo da prizna bebu i I. je počela da se zabavlja sa A. - počinje priču Ivan I.

Kako on priča, I. i A. su se venčali dok je ona bila trudna i neko vreme su živeli u Vrnjačkoj Banji, nakon čega su se preselili u Kraljevo i počeli da žive sa A. roditeljima.

- On je I. slao da ide u prodavnicu i tada je tukao bebu, dok ona nije bila tu - priča potreseni čovek.

"Pozajmio je pare da ide u Beograd da vidi bebu"

Kada je beba završila u bolnici, nakon čega je zbog težine povreda prebačena za Beograd, A. je došao kod svog tasta Ivana.

- Pitao me je da mu pozajmim pare da ima da ode u Beograd. Dao sam mu, ni ne sluteći da je on za sve kriv. Čuli smo se dok je bio ispred bolnice i čekao sanitet, zvučao je normalno - priča sagovornik.

Kako dalje priča, nakon toga je saznao da je A. uhapšen i da je on taj koji je osumnjičen za zlostavljanje bebe. Ivan ističe da prema njegovim informacijama A. nije bio nasilan prema njegovoj ćerki. Majku bebe I. je ispitala policija, kao i Centar za socijalni rad.

Beba ima prelome i unutrašnje krvarenje

Beba je u bolnicu primljena sa teškim povredama - prelomom nadlaktice, prelomom ključne kosti, hematomom na glavi, prelomom rebara i unutrašnjim krvarenjem.

- Bebu je majka dovela u Dom zdravlja u Kraljevu, u Službu pedijatrije. Medicinska sestra je otkrila da beba ima čudnu boju lica. Daljim pregledom primećena je asimetrija ramena. I odmah je prijavila da nešto nije u redu - kaže izvor iz kraljevačke bolnice.

Osumnjičeni A. K. je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track