ARKANOV MILIONSKI VOZNI PARK JE PROPAO: Džip koji nije maknut 23 godine nije jedini. Uništeni su i GLISERI, AUTOMOBILI I LOKALI!
Foto: Printscreen/Youtube, Shutterstock

ARKANOV MILIONSKI VOZNI PARK JE PROPAO: Džip koji nije maknut 23 godine nije jedini. Uništeni su i GLISERI, AUTOMOBILI I LOKALI!

Crna Hronika -

Džip Željka Ražnatovića Arkana nije pomeren više od 23 godine, ali to nije sve od pokretne imovine koju niko nije dosad mogao da prisvoji.

Ražnatović je imao milionski vozni park, glisere i lokale koji su godinama posle likvidacije propadali, jer niko nema pravo da ih koristi. Tako su, čekajući da sud oglasi naslednika, od stajanja propali neki od luksuznih automobila iz Arkanovog voznog parka, koji je vredeo nekoliko miliona evra.

Podsetimo, Kurir je objavio priču o terencu koji, od ubistva Ražnatovića stoji parkiran ispred porodične kuće na Autokomandi, u kojoj živi njegova udovica Svetlana Ražnatović sa porodicom.

Nekada skupoceni terenac danas je propao
Nekada skupoceni terenac danas je propao foto: Kurir

Blindirani džipovi, skupi automobili, ali i gliseri, čamci i službena vozila, čame već više od 20 godina u garažama i na parkinzima, skupljaju prašinu i rđaju, jer niko ne sme da ih vozi!

Ni Ceca, ni bilo ko drugi nije imao pravo da vozi Arkanove automobile, pa su mnogi od njih zarđali i uništeni od stajanja. Nije mogla čak ni da ih proda. O njima niko nije brinuo, nisu održavani, posle njegove smrti praktično su ostali gde su zatečeni, a oni skuplji su samo prevezeni do parkinga i garaža koje su godnama čuvali telohranitelji.

jaguar, Arkan
foto: printsceen

U javnosti se svojevremeno spekulisalo o milionima koje je nasledila Ceca Ražnatović, ali ona, zvanično, papirološki, gotovo nije nasledila ni jedan jedini dinar zvanične imovine!

Osim Arkanovih automobila, neizvesno je i šta se desilo sa Arkanovim gliserima i čamcima. Jedan od njih Arkan je poklonio jednom od svojih najbližih ljudi, generalu SDG.

Arkan je ubijen 15. januara 2000. godine, u hotelu "Interkontinental", a proces oko nasleđivanja stopiran je zbog sumnji, a kasnije i tužbi njegove dece iz prethodnih brakova i bivše žene.

Sumnju u autentičnost Arkanovog potpisa na testamentu izneli su blizanci Nikola i Vojin i njihova majka Natalija Martinović, koja sa decom već godinama živi u Americi. Sumnju da je Ceca lažirala testament kasnije je podržao i Arkanov najstariji sin Mihajlo.

Poslednja slika živog Arkana
Poslednja slika živog Arkana foto: Privatna Arhiva

Arkan je iza sebe ostavio devetoro dece. Sa Cecom ima sina Veljka i ćerku Anastasiju.

Ćerka Sofija je dete iz vanbračne zajednice Arkana i jedne Belgijanke, i nikad se nije oglašavala u medijima. Najstariji sin Mihajlo rođen je u Švedskoj. Pred očevu smrt preselio se u Srbiju. Kasnije je ovde otvorio suši bar, a zatim ponovo otišao u inostranstvo.

Blizanci Vojin i Nikola su posle razvoda roditelja od oca dobili stanove u Grčkoj, koje je njihova majka prodala da bi se preselili u Ameriku. Međutim, sve troje su kasnije tražili da na ime zaostavštine dobiju novac od prodaje fudbalera, očevih pekara, kao i Arkanov zlatni sat! Obojica su kasnije uzeli majčino prezime. Arkan iz braku sa Natalijom ima i ćerke Milenu i Mašu.

Ćerka Anđela, govorilo se, bila je najbliža Arkanovoj udovici. Ona je, inače, plod Arkanove veze sa njegovom velikom ljubavlju Ljiljanom Mijatović sa kojom se viđao u Holandiji, posle spektakularnog bekstva iz zatvora u Belgiji. Anđela je više puta izjavila da joj Ceca finansijski pomagala posle očeve smrti.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track