"OVO JE NAJTEŽIH 9 MESECI U MOM ŽIVOTU!" Neutešna majka ubijene Nevene iz Grocke: Mila moja medena devojčice, voli te mama
Foto: Drustvene Mreže

bol ne prestaje

"OVO JE NAJTEŽIH 9 MESECI U MOM ŽIVOTU!" Neutešna majka ubijene Nevene iz Grocke: Mila moja medena devojčice, voli te mama

Crna Hronika -

Prošlo je devet meseci od brutalnog zločina u kome je Đorđe Pavlović (28), policijski službenik iz Grocke, iz pištolja ubio suprugu Nevenu Bekić (20), a potom izvršio samoubistvo.

Pa da podsetimo, zločin se dogodio 10. februara oko 18 sati u njihovom iznajmljenom stanu u kom su živeli od kada su bili u braku. Naime, kako smo do sada pisali, žrtva je ostavila supruga dve nedelje pre zločina, a kobnog dana je došla na njegov nagovor kako bi opet razgovarali i kako bi se dogovorili oko razvoda. Međutim, kako su tada komšije rekle za Kurir, čula se žučna rasprava mladog bračnog para, a ubrzo i tri hica. Ekipa Hitne pomoći samo je mogla da konstatuje smrt bračnog para.

brutalno ubijena nevena bekić
brutalno ubijena nevena bekićfoto: Printskrin/Instagram

Povodom devet meseci od stravičnog zločina neutešna Nevenina porodica i dalje tuguje, a Nevenina majka Ivana Bekić sada se oglasila na svom Fejsbuk profilu gde je uporedila svojih devet meseci dok je bila trudna, sa ovih najtužnih devet od kada joj nema ćerke.

- Sećam se kao da je juče bilo... Dok su u mom stomaku pomerala i gurala me takvom silinom da se cela pomerim. To je bilo najlepših devet meseci u mom životu, dok sam čekala da te upoznam. Danas se prisećam celog tvog nažalost, kratkog života ovih najtežih devet meseci u mom životu. Malo je reći da mi nedostaješ... - napisla je neutešna majka ispod fotografije svoje mezimice.

- Volela bih da si pored mene, da vidiš šta se u mom životu promenilo, koliko sam se ja promenila. Zapravo, ja znam da ti to vidiš samo bih volela da si pored mene da sa tobom podelim sve! - piše u potresnom pismu.

ivana i nevena bekić, majka i ćerka
ivana i nevena bekić, majka i ćerkafoto: Drustvene Mreže

Nevenima majka potom je stavila slomljeno srce i nastavila sa tužnim sećanjem na nju.

- I želim da ti se zahvalim, a opet sebi ne mogu da oprostim što si mi baš ti bila velika škola... Mila moja medena devojčice voli te tvoja mama, od ovog sveta do onog u kom si ti i tako beskonačno. Čekam te - napisala je ona.

Ispod ove objave samo su se nizali komentari podrške i žalosti za izgubljenim mladim životom.

potresne scene na mestu ubistva i samoubistva u grockoj
potresne scene na mestu ubistva i samoubistva u grockojfoto: Nemanja Nikolić

Kako su ranije prijatelji bračnog para naveli Đorđe se kobne večeri vratio sa posla i dogovorili su se da se vide kako bi pričali o razvodu, koji on navodno nije želeo da prihvati.

- Nevena je, navodno, neko vreme pre nego što je otišla od supruga želela da se razvede. Dve nedelje pre zločina vratila se kod svojih - podseća izvor.

(Kurir.rs - B. T.)

Bonus video:

00:26

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track