DECA SU VRIŠTALA I DOZIVALA MAJKU Svedočenje komšija o Zoranovom pokolju: Proklinjali su oca, scene su bile potresne... (FOTO)
Foto: Facebook

teške scene

DECA SU VRIŠTALA I DOZIVALA MAJKU Svedočenje komšija o Zoranovom pokolju: Proklinjali su oca, scene su bile potresne... (FOTO)

Crna Hronika -

Zoran Ristić (52) iz okoline Kruševca juče je počinio nezapamćeni krvavi pir kada je prvo ranio svoju ljubavnicu (44), potom ubio svoju suprugu Vesnu (50), a zatim presudi sebi u svom automobilu na 500 metara od porodičnog imanja.

Pa da podsetimo, krvavi ljubavni trougao dogodio se juče oko 6.30 sati kada je Ristić prvo sačekao svoju ljubavnicu u kruševačkom naselju Rasadnik kada je nesrećna žena krenula na posao. Nakon žučne rasprave na parkingu u blizini njene zgrade pucao joj je u glavu, a potom otišao do sela Jasike gde mu je bila supruga Vesna i zverski je ubio i ostavio na putu Jasike-Kukljin kod kamenoloma, a zatim otišao i nedaleko odatle ubio se u kolima.

zoran ristić koji je prvo ranio ljubavnicu, ubio ženu pa izvršio suicid
zoran ristić koji je prvo ranio ljubavnicu, ubio ženu pa izvršio suicidfoto: Facebook

Kako su nam žitelji kruševačkog naselja Rasadnik rekli, juče ujutru se čuo pucanj, ali isprva nisu znali šta se zapravo dogodilo.

- Čuli smo jedan pucanj i nismo ni slutili da neko tako rano uopšte može da puca. Međutim, zaledili smo se kad smo kasnije saznali da je komšinica ranjena. Čule su se rotacije Hitne pomoći i policije pa samo bukvalno svi dok smo se spremali za posao izašli na terase - kaže jedan od meštana i dodaje:

- Videli smo ženu kako leži sva krvava na parkingu. Bila je lokva krvi oko nje, a oko nje je bilo mnogo ljudi. Stvarno, šokirali smo se kad smo shvatili da je bila pucnjava i da se ženi bore za život.

Inače, Zoran je svoj krvavi pir započeo upravo u Kruševcu na parkingu, teško ranivši partnerku u glavu.

mesto gde je zoran ristić teško ranio ljubavnicu u kruševačkom naselju rasadnik
mesto gde je zoran ristić teško ranio ljubavnicu u kruševačkom naselju rasadnikfoto: Kurir

Prema rečima meštana sela kod Kruševca, odakle je rodom Zoran Ristić kažu da se sve promenilo kada se sa porodicom odselio u Kruševac.

- Tada se odselio iz sela u Kruševac i zaposlio se u jednoj fabrici. U početku je dolazio u selo sa ženom Vesnom, ali otrpilike pre godinu dana prestao je tu da dolazi sa Vesnom, ali je dolazio sa drugim ženama - kažu oni i dodaju:

- Koliko smo uspeli da shvatimo, on je imao čak tri ljubavnice. Ne znamo šta mu se desilo, ali on je poludeo kada se odselio iz sela i kada se zaposlio. Ranjena ljubavnica navodno nije mu bila jedina.

ovde je zoran ristić ubio suprugu vesnu ristić
ovde je zoran ristić ubio suprugu vesnu ristićfoto: Kurir

Meštani sela kod Kruševca rekli su da porodica Ristić važi za vrednu i poštenu.

- Scene nakon pokolja su bile potresne. Deca kad su saznala šta im je otac uradio, nisu mogli da dođu sebi. Deca su vrištala, dozivala majku i proklinjala oca koji ih je zavio u crno - kažu oni i dodaju:

- Celo selo je u šoku, samo neka jurnjava. Policija je ceo dan patrolirala po selima, opsadno stanje je bilo. Kažu da je mučenu Vesnu ubio u kolima, a onda zverski izbacio iz auta u jarak kod kamenoloma, pa kukavički pobegao.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track