STEŽE SE OBRUČ OKO UBICE NAVIJAČA ASODIJA! LIKVIDIRAN U MAFIJAŠKOM STILU: Ivan postao poznat posle zločina u crkvi
Foto: Privatna Arhiva

NAJNOVIJI DETALJI

STEŽE SE OBRUČ OKO UBICE NAVIJAČA ASODIJA! LIKVIDIRAN U MAFIJAŠKOM STILU: Ivan postao poznat posle zločina u crkvi

Crna Hronika -

Navijač Ivan Asodi koji je teško ranjen 4. novembra na Čukarici preminuo je juče u bolnici, a kako saznaje Kurir obruč oko njegovog ubice se steže!

Više javno tiužilaštvo u Beogradu i policija instezivno rade na rešavanju ovog ubistva i prikupljaju dokaze koji vode do, za sada, nepoznatog počinioca.

Ivan Asodi
Ivan Asodi foto: Facebook/Balkanski navijaci

- Proveravaju se bazne stanice i pregledaju se snimci sa sigurnosnih kamera gde su mogli da se uoče tragovi koje je ostavio pucač - objašnjava izvor Kurira i dodaje da je likvidacija izvršena profesionalno, u mafijaškom stilu.

- Asodi je, vrlo precizno, pogođen sa 6 hitaca u stomak. Onaj ko je pucao, pucao je da ubije. Međutim, ranjeni je preživeo kišu metaka i u teškom stanju je prebačen u bolnicu, gde su se lekari 10 dana borili za njegov život, ali nije izdržao - kaže nam izvor i objašnjava da se istražuje i pozadina ovog zločina.

Podsetimo, Ivan je nakon ranjavanja prevezen u Urgentni centar i tada je bio na reanimaciji i u teškom stanju, a juče je preminuo.

Asodi je, inače, javnosti postao poznat posle slučaja ubistva u porti crkve u Vraniću 2015. godine, kada je ubijen Saša Joksić (39).

Joksić je ubijen tokom letnjeg vašara u Vraniću, u trenutku kada je dvojicu pijanih mladića opomenuo da ne uriniraju u dvorištu crkve.

- Marko Petrović i sada pokojni Ivan Asodi nasrnuli su na nesrećnog Joksića,a tokom rvanja jedan od njih je izvukao nož i direktno u srce ubo žrtvu, koja je od zadobijenih povreda preminuo - podseća izvor i dodaje da se ovom dvojcu sudilo za ubistvo, ali se na kraju od gonjenja preminulog odustalo.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:01

KADA VIDIMO ČIME JE UBIJEN NAVIJAČ AEK-a, TO SIMBOLIZUJE SAMO JEDNO Karan odgonetnuo: Tim grupama nož nikada nije daleko od ruke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja