OVO JE MUŠKARAC KOJI JE POGINUO U SUDARU S OCEM KOŠARKAŠA: Porodica se oprašta od Mirka: "ZAUVEK ĆEŠ BITI TU" (FOTO)
Mirko M., Foto: Printscreen/Facebook

TUGA

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE POGINUO U SUDARU S OCEM KOŠARKAŠA: Porodica se oprašta od Mirka: "ZAUVEK ĆEŠ BITI TU" (FOTO)

Crna Hronika -

Na Zrenjaninskom putu u naselju Sebeš u blizini Borče gde je sinoć došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo muškarac Mirko M. (60) koji je bio na mestu suvozača kada je ženska osoba upravljajući vozilom nakon sudara uletela u kafić pored puta!

U ovoj nesreći učestvovao je i otac proslavljenog srpskog košarkaša Predrga Peđe Stojakovića koji je nakona nesreće privedem i određeno mu je zadržavanje u trajanju od 48 sati.

- On je skretao u ulicu, kada je na njega naletelo vozilo. Od siline udarca, on je bačen u stranu - rekao je ranije za Kurir prijatelj porodice Stojaković.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Od nastradalog Mirka na društvenim mrežama opraštaju se njegovi prijatelji i porodica, a supruga se uz tri njegove fotografija oprostila najpotresnijim rečima.

- Zauvek ćeš ostati u mojoj duši i srcu, volim te zauvek, neka te anđeli čuvaju tamo gde si sad, i široko ti carstvo nebesko - napisala je ona.

Mirko M.
Mirko M.foto: Printscreen/Facebook

Mnogo Mirkovih prijatelja takođe mu je uputilo poslednje zbogom.

- Poslednje zbogom dragi moj prijatelju, počivaj u miru s anđelima - jedan je od oproštaja upučenih Mirku.

Mirko M. je preminuo na licu mesta, a hitna pomoć odvezla je ženu koja je upravljala automobilom, dok je

Nesreća se, da podsetimo, dogodila juče oko 18.30 sati kada je otac Peđe Stojakovića, Miodrag udario u vozilo u kom je bio nastradali muškarac, a od slične udarca oni su završili u lokalu.

- Puklo je baš jako, i odmah smo izašli napolje. Scena je bila jeziva, auto je bio u lokalu, skoro celom dužinom. Žena koja je vozila je kukala, zapomagala. Nikad nisam video tako nešto - kažu očevici za Kurir.

Kurir.rs / B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track