DUCA SA OLIMPA MESECIMA PRATIO DECU DRAGOSLAVA KOSMAJCA: Crtao rute kretanja i mape, pronađeno mu nekoliko toki-vokija! ŠOKANTNO
Foto: Printscreen/Facebook, Zorana Jevtić

Kurir saznaje!

DUCA SA OLIMPA MESECIMA PRATIO DECU DRAGOSLAVA KOSMAJCA: Crtao rute kretanja i mape, pronađeno mu nekoliko toki-vokija! ŠOKANTNO

Crna Hronika -

Dušan Krstić zvani Duca sa Olimpa (59) i njegova supruga Džesika R.T. (39), inače državljanka Australije, koji su uhapšeni u akciji policije po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, zbog sumnje da su na dve kuće u vlasništvu porodice Dragoslava Kosmajca bacili bombe, mesecima su pratili decu pokojnog biznismena!

Kako Kurir saznaje, policija je tokom pretresa pronašla nacrtane rute i mape kretanja dve ćerke i sina pokojnog biznismena!

- Sumnja se da je mesecima pratio ćerke i sina Dragoslava Kosmajca. Kod Krstića su pronađene nacrtane rute i šeme, spiskovi kuda se tačno kreću i gde provode vreme, ali i nekoliko toki vokija - otkriva izvor Kurira.

Podsetimo, Dušan Krstić i njegova supruga Džesika R. T. uhapšeni su juče zbog sumnje da su 7. novebmra bacili jednu bombu u dvorište kuće u kojoj živi udovica Dragoslava Kosmajca sa sinom Lazarom i mlađom ćerkom Jelenom, ali bomba nije eksplodirala, a potom su bacili još jednu u dvorište komšijske juče.

Bombe na kuće Kosmajca
Bombe na kuće Kosmajcafoto: Dragana Udovičić, Kurir, MUP Srbije

Kako je Kurir pisao, juče su bacili još jednu bombu u dvorište druge kuće na Zvezdari u kojoj živi najstarija Kosmajčeva ćerka, Milica. Prema nezvaničnim informacijama, Krstić je posle akcije hapšenja priznao da je bombe na porodicu pokojnog biznismena bacao iz osvete. - Krstić tvrdi i da zna da je Kosmajac prodavao mnogo droge na Zvezdari, kao i da je odgovoran za postavljanje eksploziva pod vozilo u kojem su bili njegova žena i deca koja su preživela, ali i za ubistvo njegovog kuma Gorana Marjanovića, zvanog Goksi Bobaš koje se dogodilo 1995. godine - navodi izvor Kurira.

Njegova supruga Džesika, kako se sumnja, sa Krstićem je išla do kuća na Zvezdari i čekala ga dok je on bacao bombe u dvorišta. Inače, bračni par uhapšen je u jednom selu pored Ljiga.

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

00:07

U dvorište pokojnog Dragoslava Kosmajca sinoć je bačena bomba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track