STALNO TUKAO OCA, KOG JE SAD DOKRAJČIO... PEĐA KING bio u rijalitiju, fotkao se sa poznatima, a i sam bio vrhunski MUZIČAR TRUBE
Foto: Drustvene Mreže

STALNO TUKAO OCA, KOG JE SAD DOKRAJČIO... PEĐA KING bio u rijalitiju, fotkao se sa poznatima, a i sam bio vrhunski MUZIČAR TRUBE

Crna Hronika -

Na društvenim mrežama brutalno ubijeni muzičar Slovoljub Ilić iz Vlasotinca, kog je, kako se sumnja, nasmrt pretukao sin Predrag Ilić nakon svađe, može se videti kako je često pominjao svog sina koji je često bio u zatvoru.

Podsetimo, zločin se dogodio u četvrtak uveče u porodičnom domu nakon svađe oca i sina. Naime, prema navodima komšija, osumnjičeni je tog dana izašao iz zatvora zbog nasilja. Sumnja se da je on zadao nekoliko udaraca Slavoljubu koji je od zadobijenih povreda preminuo, dok je osumnjičeni sin uhapšen zbog krivičnog dela nasilje u porodici sa smrtnim ishodom.

slavoljub i njegov osumnjičeni sin
slavoljub i njegov osumnjičeni sin foto: Drustvene Mreže

Slavoljub Ilić sahranjen je juče na groblju u Vlasotincu u krugu proodice i prijatelja, a na umrlici koju je porodica objavila na društvenim mrežama može se videti kako u ožalošćenim članova porodice ne stoji ime njegov sin Predraga, koji je osumnjičen za njegovo ubistvo.

Ubijeni Slavoljub je često objavljivao fotografije i statuse koje je upućivao svom sinu koju ga je sada ubio. Pa je tako 15. oktobra objavio i ikonu Svete Petke i napisao "Srećna ti sine slava!" ispod ove objave bilo je nekoliko komentara gde su mu ostali prijatelji i poznanici ove porodice čestitali praznik.

U avgustu ubijeni Slavoljub je napisao potresan status "gde ne zna šta će od muke koja ga je snašla."

porodica na okupu i vreme kada je još uvek sve iole bilo dobro, kako su nam komšije rekle
porodica na okupu i vreme kada je još uvek sve iole bilo dobro, kako su nam komšije reklefoto: Drustvene Mreže

- Ajde vampiru uspavaj me jedanput, da se više ne dignem i tako ispunim želju Predragu - napisao je nesrećni čovek 15. avgusta, a ispod te objave nizali su se komentari: "Nisi brate moj, slepac. Ne ubijaj me, ovo je sudbina, koja je takva kava je." Na ovu poruku Slavoljub je napisao:

- Muka me neka uhvatila, pa pišem... Živim sam ko slepac, a i jesam slepac. Ne mogu da spavam po celu noć iako pijem lekove.

Inače, kako su prijatelji naveli u tom periodu osumnjičeni Predrag je bio u zatvoru.

Ako je sudeći po fotografijama na društvenim mrežama osumnjičeni Predrag je kao muzičar često slikao sa poznatim pevačima sa naše estrade. Objavio je svojevremeno slike sa pokojnim kraljem muzike Šabanom Šaulićem, Beki Bekićem, Milanom Topalovićem zvanim Topalko, sa pevačem Stevanom Anđelkovićem.

Osumnjičeni se često slikao sa poznatim pevačima sa naše estrade

1 / 3 Foto: Drustvene Mreže

- Predrag je inače, hteo da bude i rijaliti zvezda pa je 2011. kada je bila Farma ušao i bio neko vreme tamo. Tada se potpisivao kao "Peđa King". Nije se dugoi azdržao, već je na samom početku ispao iz ovog rijaliti formata i nije uspeo da osvoji nagradu - navodi sagovornik i dodaje:

- Slavoljub i Predrag ranije su bili zajedno u istom orkestru i lepo su se nekad slagali, međutim u poslednjih nekoliko godina od kada mu je otišla žena i odvela decu postao je nesnosan.

bio i u rijalitiju
bio i u rijalitijufoto: Drustvene Mreže

Takođe, uticalo je na njega i teška operacija koju je preživeo. Tada se navodno, propio i počeo da maltretira roditelje. Majka mu je potom, prema rečima poznanika pobegla u starački dom, dok je ubijeni Slavoljub želeo da pomogne sinu iako je skoro stalno bio modar od njegovih batina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track