SVEDOK-SARADNIK SUMNJAO DA GA ŽENA VARA S POLICAJCEM: Ja zaspim, ona izađe da šeta, treniraju zajedno... POMINJAO I RASTU
Foto: Printscreen

specijalni sud

SVEDOK-SARADNIK SUMNJAO DA GA ŽENA VARA S POLICAJCEM: Ja zaspim, ona izađe da šeta, treniraju zajedno... POMINJAO I RASTU

Crna Hronika -

Pripadnik kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, Nikola Spasojević koji je u međuvremenu sklopio sporazum s Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal i postao svedok okrivljeni koji je svedočio o svim zločinama klana, četiri meseca pre hapšenja u februaru 2021. sumnjao je da ga veranica vara.

Kako je Kurir pisao u presretnutim telefonskim razgovorima čuje se kako on razgovara u novembru sa izvesnim Štrkijem koji Spasojevića pita kakva mu je "situacija u kući sa ženom".

Spasojević: Pakao. Ja sinoć zaspim, ona izađe, iskrade se iz kuće kao otišla da prošeta na pola sata. Spasojević: Čitaćeš jednog dana u novinama.

Spasojević sa bivšom
Spasojević sa bivšom foto: Printscreen

Prijatelju u drugom telefonskom razgovoru otkriva i da sumnja da ga devojka vara sa policajcem Spasojević: Oni treniraju tu zajedno, je..m li ga. Možeš da ga ispitaš izokola? Muškarac: Videću, pitaću.

Muškarac s kojim je razgovarao savetuje ga i da se uloguje na njen viber preko drugog uređaja i prati njene komunikacije. - Samo ne otvaraš ti poruke, nego čekaš da prvo ona otvori. Neće ona provaliti to - rekao je muškarac u delu razgovora.

Spasojevića potom pita da li želi dete, na šta on odgovara potvrdno.

- Lepo joj napraviš dete i fokusiraš se na to dete, za ženu te boli k****, da vidiš kako će da krene da trči za tobom - savetuje ga prijatelj.

Spasojević je, podsetimo, pre nego što je postao svedok-saradnik iz zatvora verenici slao ruže, kojima se ona u maju 2021. na njihovu godišnjicu hvalila na društvenim mrežama i zahvaljivala mu.

Slao joj ruže iz zatvora
Slao joj ruže iz zatvorafoto: Printscreen

- Kada nešto stvarno želiš prepreke ne postoje a ostalo su izgovori. Hvala ti ljubavi, nedostaješ - napisala je ona tada. Međutim, slike je nekoliko meseci kasnije obrisala, a na mrežama je potom objavila i fotografije sa novim izabranikom.

- Interesantno je da je pre nego što je uhapšen Spasojević sumnjao da ga supruga vara i raspitivao se o jednom policijskom službeniku u tom smislu, a da je muškarac s kojim je njegova, sada već bivša nevenčana supruga, pre nekoliko meseci objavljivala slike, upravo policajac - otkriva naš izvor i dodaje da je nedavno bivša nevenčana supruga svedoka saradnika obrisala sa društvenih mreža fotografije i sa ovim muškarcem.

Spasojević bio Rastin telohranitelj
Spasojević bio Rastin telohraniteljfoto: Nemanja Nikolić

Inače, Spasojević je kum optuženog organizatora kriminalne grupe Marka Miljkovića, navodno je bio zaposlen u jednoj firmi za transport novca, a obezbeđivao je i poznatog repera Stefana Đurića Rastu.

U telefonskim razgovorima koji su preslušani u Specijalnom sudu u Beogradu, on je otkrio da je na društvenoj mreži Instagram vodio nalog "iz_principa_bg". - Kako kaže Rasta "stvari se rade iz principa brate" - rekao je on u tom telefonskom razgovoru.

Inače, podsetimo, tužilaštvo u optužnici navodi i da je kriminalna grupa koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković delovala pod paravanom navijačke grupe "Principi".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:51

SUĐENJE BELIVUKU NASTAVLJA SE U ČETVRTAK Novinar Kurir TV izneo detalje: Njegova sestra je rekla da NE ZNA NI KO JE BELIVUK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track