GOVORE DA TUČE NIJE BILO, A MILENKU SLOMLJEN VRAT: Ćerka tvrdi da joj je otac BRUTALNO UBIJEN, porodica uhapšenih ima DRUGU PRIČU
Foto: Privatna arhiva

preminuo

GOVORE DA TUČE NIJE BILO, A MILENKU SLOMLJEN VRAT: Ćerka tvrdi da joj je otac BRUTALNO UBIJEN, porodica uhapšenih ima DRUGU PRIČU

Crna Hronika -

Daliborka Miljanović, ćerka keramičara Milenka L. (68) iz okoline Inđije, koji je preminuo nakon što je, kako se sumnja, pretučen kada je, navodno, došao nepozvan na proslavu, kaže da je bole reči pojedinih meštana "da do tuče nije ni došlo".

Kako smo ranije naveli, napad se dogodio 9. oktobra, a nesrećni čovek je usled zadobijenih povreda preminuo 20 dana kasnije. Inače, osumnjičeni G. J. (43) i njegova dva sina, D. J. (26) i S. J. (18), uhapšeni su juče i terete se za krivično delo nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom.

- Moj otac je nastradao nedužan, a sada neko želi da ispadne da tuče nije ni bilo: Zašto šire laži po selu? Nalazi obdukcije su jasno pokazali da je moj otac imao udarce po glavi, kao i da mu je slomljen vrat, pa ne znam kako je onda moguće da tuče nije bilo? Zašto su onda osumnjičeni uhapšeni, ako je tačno da tuče nije bilo? - kaže ćerka pokojnog, Daliborka Miljanović za Kurir i dodaje:

preminuli milenko l. krajem novembra nakon posledica tuče
preminuli milenko l. krajem novembra nakon posledica tučefoto: Izbor privatna arhiva

- Čoveka više nema i njega ništa više ne može da vrati, ali priče da je sam pao i povredio se su besmislene. Ne znam koji je cilj da se ovo zataška i da se izvrće priča, ali smatram da onaj ko je odgovoran za ovo bude i adekvatno kaženjen.

Proslava 18. rođendana

Predsednik saveta Mesne zajednice Novi Slankamen, Boris Drča, za medije je ispričao da se nemili događaj zbio na 18. rođendanu.

- Milenko je po onome što sam čuo najpre bio u Lovačkom domu, gde je jeo i pio, a potom je otišao na proslavu punoletstva. Na toj proslavi bio je konobar koji poznaje Milenkovog sina. On je kasnije ispričao da su Milenku dali da jede i pije, pošto su svi znali kakav je i da nepozvan dolazi, ali su mu posle nekog vremena rekli da treba da ide jer im dolaze drugi gosti. Milenko je otišao, ali se nakon nekog vremena vratio na proslavu i tada je verovatno nastao problem - ispričao je za Informer Drča.

On je dodao da ne zna da li je Milenka neko gurnuo preko stepenica ili je sam pao.

- Možda ga je neko čak i udario. On je zatečen kako leži pored stepenica. Činjenica je da je Milenko nekada znao da bude težak i da provocira, ali nikada nije nikoga fizički napadao. S druge strane, te večeri niko nije video tuču - ispičao je Drča za Informer.

Inače, kobne večeri se slavio 18. rođendan jednog od uhapšenih sinova, S. J.

Kako je ranije za Kurir rekla ćerka pokojnika, osumnjičeni za nanošenje povreda su u kraju poznati po problematičnom ponašanju.

- Mog nedužnog oca su mučki ubili! Otac i dva sina, koji su veliki problem u celom selu i svi znaju kakvi su to ljudi. Pa, oni su "teški problem" i svi ih se u kraju plaše - rekla je ona ranije i dodala kako je došlo do tuče u centru sela Novi Slankamen ispred objekta gde su kafići.

- Moj otac je tu stajao, šetao je prethodno, kada su ga otac i dva nasilna sina napali. Naime, uhapšeni D. J., stariji sin onog čoveka, ga je i ranije napadao i tukao, ali tada ga je spasio naš kum.

Kako je navela, njen otac nije preživeo drugi napad.

- On je nakon prebijanja bio smešten u bolnicu, prebačen je u Beograd. Ne znamo da li su ga tukli samo rukama, ili su imali i neki drugi predmet - očajna je ćerka.

Porodica uhapšenih tvrdi

Sam je pao niz stepenice!

Žena koja se predstavila kao član porodice osumnjičenih za ovo krivično delo, javila se juče redakciji Kurira i navela "da nije tačno da se desila tuča kobnog dana."

- Taj Milenko je sam pao niz stepenice i tako je zadobio povrede. Niko ga od naših nije tukao - rekla je ženska osoba i dodala:

- Celu ovu priču namešta Milenkova ćerka i zato su oni u pritvoru sada, zbog nečeg što nisu uradili.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track