VLASNIK PEČENJARE SE OGLASIO NA FEJSU SAMO DAN PRE UBISTVA: Poručio OVO prijatelju, a pre 4 godine bio u KOMI zbog motora
Foto: Društvene mreže

ubistvo u ns

VLASNIK PEČENJARE SE OGLASIO NA FEJSU SAMO DAN PRE UBISTVA: Poručio OVO prijatelju, a pre 4 godine bio u KOMI zbog motora

Crna Hronika -

Vlasnik pečenjare Milan Tucakov (58) iz Novog Sada koji je brutalno ubijen u svom iznajmljenom stanu na društvenim mrežama je bio veoma aktivan, a poslednji put se oglasio u sredu kada je jednom prijatelju čestitao rođendan.

Podsetimo, novosadska policija uhapsila je jednog osumnjičenog Sultana G. (28) inače, državljanina Bosne i Hercegovine za koga se sumnja da je počinio krivično delo ubistvo i to nožem, dok se za još jednom osobom traga. Sumnja se da je ta osoba bila sa ubicom kobne večeri u iznajmljenom stanu vlasnika pečenjare Tucakov u Zmaj Jovinoj ulici u centru Novog Sada.

ubijeni milan tucakov
ubijeni milan tucakovfoto: Društvene mreže

- Srećan rođendan prijatelju - bila je poslednje javljanje Tucakova na društvenim mrežama pre nego što je zverski ubijen u stanu.

A u ponedeljak ubijeni vlasnik pečenjare je objavio fotografiju svoja tri radnika kako u kuhinji seku pečenje i pripremaju za prodaju.

Na Fejsbuk profilu ubijenog Milana Tucakova može se videti da je on voleo druženje, obožavao je more i vožnju pored obale u Hrvatskoj, a nije izostavio ni fotografije na kojima se može videti kako napreduje njegova pečenjara koja je prema rečima Novosađanja bila jedna od omiljenih u kraju.

Tucakov je tako u avgustu 2021. objavio fotrfaiju motora i napisao: "Pre dve godine na današnji dan pao u komu, a danas kupio motor." Ispod ove objave samo su se nizali komentari u kome su mu prijatelji pružili podršku, a jedan od njih je naveo i da je "neuništiv".

ubijeni vlasnik pečenjare milan tucakov
ubijeni vlasnik pečenjare milan tucakovfoto: Drustevene Mreze

- Sve ti ide kako si i planirao! Bravo, dečački snovi se ostvarujui ne prestaju. Ti si neuništiv čovek - piše u jednom od brojnih koemntara, a onda se jedan od njegovi prijatelja dosetio i kako je izgledao na maturskoj večeri kada je ima frak, inače svečanim odelom.

- Kolega sa frakom na maturskoj, nezaboravni Minja.

Na fotografiji koja je nastala u maju 2021. vidi se kako Milan sa naočarama za sunce pozira pored rive u Splitu, dok mu je u kadru i bicikl kojim je došao u Hrvatsku, ako je sudeći po komentarima. Ubijeni je tada u opisu slike napisao: "Ako nešto stvarno želiš, onda se i dogodi!"

Za sada nije poznat motiv ubistva, kao ni ko je drugi osumnjičeni da je kobne večeri bio u iznajmljenom stanu vlasnika pečenjare. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track