OBRT U SLUČAJU UBISTVA U NOVOM SADU! Sultan iz Bosne imao saučesnika u zločinu, KLJUČNI SVEDOK POSTAO POMAGAČ?!
Foto: Društvene Mreže

istraga

OBRT U SLUČAJU UBISTVA U NOVOM SADU! Sultan iz Bosne imao saučesnika u zločinu, KLJUČNI SVEDOK POSTAO POMAGAČ?!

Crna Hronika -

Sultan G. (27), državljanin Bosne i Hercegovine, koji je u petak uhapšen zbog sumnje da je u Novom Sadu ubio Milana Tucakova (54), vlasnika pečenjare, imao je, kako se sumnja, saučesnika u zločinu.

Prema nezvaničnim informacijama Dnevnika, policija traga za još jednim muškarcem, koji je, kako se sumnja, kobne noći bio u iznajmljenom stanu Tucakova zajedno sa Sultanom G. Kako je Kurir ranije pisao, policija je od pronalaska leša tragala za osobom koja je bila sa žrtvom i uhapšenim kobnog dana, ali sada je došlo do obrta.

Ubijeni Milan Tucakov
Ubijeni Milan Tucakovfoto: Drustevene Mreze

- Za tom trećom osobom se tragalo od samog početka, ali najpre se sumnjalo da je on samo prisustvovao zločinu, odnosno da je očevidac i ključni svedok. Međutim, istraga je pokazala da je osoba za kojom se traga zapravo saučesnik u zločinu - objašnjava izvor.

Podsetimo, sumnja se da je Tucakov nasmrt izboden u svom iznajmljenom stanu u Novom Sadu 22. novembra, a Sultan G. je uhapšen dva dana kasnije u parku u centru Beograda.

- Sultan G. je tri nedelje pre zločina došao u Novi Sad. Utvrđuje se kako je upoznao Tucakova, kao i zbog čega je došao kod njega u stan - kaže izvor.

Uhapšeni Sultan G.
Uhapšeni Sultan G. foto: Facebook

Osumnjičeni Sultan G. je juče saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Nakon toga mu je sudija za predhodni postupak novosadskog Višeg suda, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu, odredio pritvor do 30 dana.

Podsetimo, da je Tucakov ubijen otkriveno je u četvrtak popodne kada je njegov rođak alarmirao policiju zabrinut jer mu se MIlan već drugi dan ne javlja na telefon.

(Kurir.rs, Dnevnik)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track