ŠOK! LISICE VEZANE ZA KREVET NAĐENE U STANU UBIJENOG VLASNIKA PEČENJARE? Jedna stvar produbljuje misteriju, evo šta kažu poznanici
Foto: Društvene Mreže

ISTRAGA UBISTVA

ŠOK! LISICE VEZANE ZA KREVET NAĐENE U STANU UBIJENOG VLASNIKA PEČENJARE? Jedna stvar produbljuje misteriju, evo šta kažu poznanici

Crna Hronika -

Zbog ubistva vlasnika pečenjare Milana Tucakova (54) iz Novog Sada, koje se dogodilo u stanu u kom je boravio u strogom centru grada, uhapšen je državljanin Bosne i Hercegovine Sultan G. (27) a policija još uvek traga za još jednim licem za koje sumnja da bi moglo biti povezano sa ovim ubistvom.

Ono što produbljuje misteriju je činjenica da su u stanu u kom je nasmrt pretučen Milan navodno pronađena određena s*ksualna pomagala, odnosno lisice vezane za krevet i drugi rekvIziti, ali ta informacija nije zvanično potvrđena.

milan tucakov, ubistvo, Novi Sad
foto: Društvene mreže

Nije međutim još uvek precizirano u kom odnosu su bile ubice i žrtva, ali se pretpostavlja da su se poznavali od ranije, obzirom da ih je Milan pustio u stan i da nije bilo tragova nasilnog ulaska.

Takođe stan je zaključan sa spoljne strane, pa se pretpostavlja da su ubice ponele ključ sa sobom.

Novi Sad, ubistvo, Sultan G., MIlan Tucakov
foto: Facebook

Stan inače pripada Milanovim rođacima, a on je tu boravio poslednjih meseci. Nekada je držao pečenjaru, koja je izgorela u požaru, pa je odustao od tog posla. Živeo je mirnim životom, a poznanici imaju samo reči hvale.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja